април 25, 2024

Родителите на Лена Бориславова не знаят, че е сгодена за Миро Иванов (Богаташите не познават зет си)

https://kliuki.net/bg-kliuki/roditelite-na-lena-borislavova-ne-znayat-che-e-sgodena-za-miro-ivanov-bogatashite-ne-poznavat-zet-si/166568 Kliuki.net
Родителите на Лена Бориславова не знаят, че е сгодена за Миро Иванов (Богаташите не познават зет си)

Родителите на скандалната шефка на кабинета Петков май не са чували, че е сгодена, научи kliuki.net

Бащата на Лена Бориславова се оказа доста заможен и богат бизнесмен. Здравко Ананиев се занимава с крупен бизнес в сферата на търговията с медицински изделия и само едната от фирмите му е изкарала близо 800 хиляди лева от продажби преди 4 години.

Таткото на Бориславова има участие в медико-диагностична лаборатория в Сливен с още няколко човека и от там допълнително има добри приходи.

Благодарение на проспериращия си бизнес Здравко има връзки с топ стоматолози не само у нас, но  в цяла Европа. Често е гост на международни конференции, на които води и законната си съпруга. За майката на Лена се знае само, че се изявява в човешките ресурси. Но не обича да парадира с личния си живот и няма профил в социалните мрежи.

От профила на господин Ананиев става ясно, че няма снимка с дъщеря си Лена, нито с другата Маргарита. Явно той не подкрепя политическата кариера на щерка си и може да не е в добри отношения с нея. Но иначе се е погрижил да даде сериозно образование на двете си момичета. Лена е дипломирана по Право и има специализация в Харвард, докато сестра й е с диплома на лекар.

Най-интересен е фактът обаче, че Лена навсякъде разтръби, че е сгодена щастливо от преди 8 години, а майка и баща й изобщо не са наясно какъв е семейния й статус. Много е показателно, че татко Здравко не е приятел с Мирослав Иванов във Фейсбук, който е потенциалния му зет и някои се питат дали изобщо го познава лично и ако да. в какви всъщност отношения са и.д председател на НС и Лена с нейните родители.

Ананиев и съпругата му запазват пълно мълчание и не обикалят  по телевизиите като бащата на Кирил Петков.

Източнк: ПИК