март 29, 2024

Разводът съсипа Зара (Брадърката втрещи с мъжка визия – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/razvodat-sasipa-zara-bradarkata-vtreshti-s-mazhka-viziya-foto/163946 Kliuki.net
Разводът съсипа Зара (Брадърката втрещи с мъжка визия – Фото)

Брадърката Зара не прилича на себе си

Разводът на Зара, която нашумя покрай един от най-популярните риалити формати, вече е факт. Ако съдим по снимките ѝ обаче, той по-скоро я е съсипал, отколкото да ѝ е дал начален тласък за бъдещи подвизи. Тръпката от перипетиите по раздялата явно е оказала доста силно влияние върху нея и това определено се видя на случайни "изпуснати" кадри. Последните фотоси на брадърката в социалните мрежи будят притеснение. Съвсем неочаквано някогашната вървежна мацка се появи с по-скоро мъжка визия, отколкото с нежни и женствени форми. [caption id="attachment_183769" align="aligncenter" width="300"]Зара втрещи с изпито лице Зара втрещи с изпито лице
Снимка: hotarena.net[/caption] Особено много проличава промяната в чертите на лицето ѝ. Стряскащи се оказаха хлътналите бузи и отчайващо изпъкналите скули, които загрозяват някога приличния външен вид на Зара. Връзката ѝ с Ерик Уотсън официално приключи и наистина може би ѝ е дошла в повече. Както изглежда, въпросното фото е остров Бали. Дори и на толкова километри обаче брадърката стресна и приятелите си. Последните ѝ изяви в публичното пространство са свързани с основните дейности, които си е наумила да развива. Йогата, фитнесът и изобщо здравословният начин на живот са сред основните ѝ приоритети напоследък.

Случайно или не, Зара изглежда е започнала да прекалява с напъните си да се чувства чудесно в кожата. Според слуховете тя толкова се отнасяла в залата, че успяла да напомпа типично мъжки мускули, коментира още hotarena.net. На всичкото отгоре не си поплювала и да използва огромни тежести, които в крайна сметка довели до този резултат. И макар някога тя да беше сред най-вървежните мацки в родния ефир, днес може би няма да ѝ се получи толкова добре – особено в очите на мъжката половина от човечеството.