март 29, 2024

ЕКСКЛУЗИВНО!! Вижте как Радо Прашката уринира в МОЛ-а! (СНИМКИ)(ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-vizhte-kak-rado-prashkata-urinira-v-mol-a-snimkivideo/136442 Kliuki.net
ЕКСКЛУЗИВНО!! Вижте как Радо Прашката уринира в МОЛ-а! (СНИМКИ)(ВИДЕО)

Радо Прашката откачи! Причината за това е певицата Анелия! Вижте го как уринира в известен столичен МОЛ в знак на протест!

Радо Прашката напълно откачи! Наглостта му преминава всякакви граници! Държи се като изперкал психопат!

Причината за неговото откачено поведение е певицата Анелия!

Тя видите ли, не му обърнала внимание на нейн концерт, когато той отишъл да я поздрави.Но още по-страшно станало щом пожелал да се снима заедно с певицата. Тогава тя му отказала, а на въпроса . „защо”, фолк-звездата отговорила – „защото си болен психопат” и заплашила да плати на някой да му счупи краката.

Това е неговата версия.

А истината е друга. Поведението на иначе кротката Анелия си има предистория. Не е тайна, че певицата от дълго време се оплаква от постоянния тормоз от Радо Прашката върху нея. Певицата се жалва, че наглостта на Прашката вече било преминала всякакви граници. Той й звънял късно през ноща, пишел й съобщения от най-различни номера, обаждал се по всякакво време и започвал да пъшка по телефона. Направо побърквал Анелияденонощно.

[caption id="attachment_7114" align="alignright" width="300"]радо Радо Прашката в момента, когато уринира в тоалетната на МОЛ-а![/caption]

Затова тя му отказала снимки и го изгонила!

Това накарало Радо да побеснее и сега е започнал протестна кампания срещу певицата, която е също толкова откачена, колкото самият той!

Днес Радо лично е изпратил по различни медии два видео клипа, с които изразява протеста си.

Клиповете са придружени от писмо написано от Радо Прашката, в което той заявява: „изгледайте клиповете, в тях съм пред тоалетната на МОЛ-а и вътре в тоалетната на МОЛ-а. Изнервих се, защото се обадих на 112 да дойдат да ме приберат, но никой не дойде вече 40 минути.

Искам да изразя и протеста си срещу певицата Анелия, която  откакто стана известна тя се самозабрави и изобщо не познава какво е човещина и уважение!” – извадки от текста на писмото.

Е, това е Радо Прашката! Ето такова поколение създаде криворазбраната демокрация и фолк-гилдията в България. Насладете им се !