април 19, 2024

Пълно дъно! Полицайката Симона Радева се криви на чалга в нета, размахва белезници (Вижте колко евтина е – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/palno-dano-policaykata-simona-radeva-se-krivi-na-chalga-v-neta-razmahva-beleznici-vizhte-kolko-evtina-e-snimki/166497 Kliuki.net
Пълно дъно! Полицайката Симона Радева се криви на чалга в нета, размахва белезници (Вижте колко евтина е – Снимки)

Полицайката Симона Радева доказва и с поведението си в социалните мрежи, че е абсолютно дъно, видя Kliuki.net.

Служителката на реда, която беше в колата на убиеца Георги Семерджиев и му помогна да се укрие от колегите й, се гали и криви на песента на чалгаджийката Анелия „Генерал“.

Радева не крие, че е чалга маниачка и редовно е провокирала с клипчета в социалните мрежи, в които се държи меко казано евтино. Разбира се, след скандала, тя побърза първо да заключи профилите си, а след това направо ги изтри.

Преди това тя написа нагъл и арогантен публичен пост, където заяви, че съвестта й е чиста.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Радева в пост във фейсбука си, който вече не съществува.

Източник: Лупа