март 29, 2024

Пукна се от яд! Меган Маркъл без наследство от кралицата (Елизабет завеща на Кейт бижута за 100 милиона долара)

https://kliuki.net/kliuki/pukna-se-ot-yad-megan-markal-bez-nasledstvo-ot-kralicata-elizabet-zaveshta-na-keyt-bizhuta-za-100-miliona-dolara/167088 Kliuki.net
Пукна се от яд! Меган Маркъл без наследство от кралицата (Елизабет завеща на Кейт бижута за 100 милиона долара)

Дори и от онзи свят кралица Елизабет II попари щенията на амбициозната Меган Маркъл

Едва двайсетина дни след кончината на кралицата излязоха любопитни подробности, свързани със завещанието ѝ. Оказва се, че Кейт Мидълтън е била нещо много повече от обикновена снаха. По всичко личи, че Елизабет е държала много на нея. Затова и е счела за нужно да ѝ завещае голяма част от бижутата си. И удобно да забрави за Меган Маркъл.

Според последната информация в публичното пространство, преди да почине, любимата кралица на Великобритания е направила последни промени в завещанието си. Именно съпругата на принц Уилям е големият печеливш от подобен ход, защото наследява ценности на стойност повече от 110 милиона долара.

Личната колекция на Елизабет безспорно е феноменална. 300 бижута с ярка сантиментална стойност вече са отредени именно за Кейт. И ако любимата снаха в семейството винаги е изпълнявала съвестно задълженията си, то черната овца – Меган Маркъл – е тотално отсвирена от предсмъртната повеля. За ужас на наперената херцогиня, тя няма да получи нищо ценно, а просто ще обере остатъците от пищната колекция – колкото да не е без хич. Така звучният шамар в лицето на пишман снахата дълго време ще отеква в луксозния ѝ американски дом.

Източник: ladyzone.bg