април 19, 2024

Приятелка на Петканови: Дани, спри да тормозиш Алекс

https://kliuki.net/kliuki/priyatelka-na-petkanovi-dani-spri-da-tormozish-aleks/166320 Kliuki.net
Приятелка на Петканови: Дани, спри да тормозиш Алекс

Близка приятелка на разтрогнатото семейство на Даниел и Алекс Петканови сподели публично разочарованието си от Лудия репортер. Тя разкрива, че е била в много добри отношения и с двамата, били са приятелски семейства и именно заради това не одобрява поведението на Дани спрямо Алекс.

Повод за обвиненията й стана изявлението на Петканов относно развода си с Алекс. Той заяви, че все още обича Богданска и не е поискал развод заради липса на чувства, а просто се е чувствал подтиснат като мъж.

„Това ми е малко тормоз и реклама вече. Близки сме, моля ти се, взе решение, защото имам и аз какво да кажа по темата вече като човек страничен наблюдател, който е бил до вас“, нахока го семейната приятелка, цитирана от Lupa.bg. Според нея е много грозно от страна на Дани да обяснява пред цяла България как държи на жена си и я цени, а в същото време да я зарязва сама с детето.

Фенове на Алекс също са на мнение, че Петканов си прави реклами с тези изявления и се опитва да изчисти името си, правейки се на самарянин. Самата моделка пък неведнъж призна, че не е искала да се развежда и се е молила на Дани на намерят решение.