март 28, 2024

Приятелка на Даяна: В деня на смъртта си тя щеше да разкрие опасна тайна! (Симон Симънс сподели последните съобщения на принцесата)

https://kliuki.net/kliuki/priyatelka-na-dayana-v-denya-na-smartta-si-tya-shteshe-da-razkrie-opasna-tayna-simon-simans-spodeli-poslednite-saobshteniya-na-princesata/161285 Kliuki.net
Приятелка на Даяна: В деня на смъртта си тя щеше да разкрие опасна тайна! (Симон Симънс сподели последните съобщения на принцесата)

Приятелка на Даяна разкри някои от най-интимните й тайни

Симон Симънс - екстрасенс, приятелка и довереница на принцеса Даяна, разкри пред света последните ѝ думи, малко преди трагичната й смърт в Париж през 1997 г., пише Daily Star. По думите й, Лейди Ди й е оставила съобщение на телефонния секретар малко преди катастрофата. Симънс твърди, че в него принцесата е признала, че я мъчи нарастваща параноя. На телефонния секретар на приятелката си Даяна е оставила над 10 съобщения, но екстрасенската реши да разкрие съдържанието само на две от тях. Тя се страхувала да разкрие останалите, защото е убедена, че смъртта на принцесата не е в резултат на инцидент и е била инсценирана. [caption id="attachment_170978" align="aligncenter" width="300"]Даяна Снимка: Марица[/caption] И на двата записа, които виждат бял свят за първи път след катастрофата, с приглушен глас Даяна казва: "Имам да ти разказвам толкова много" и я моли да й се обади. 59-годишната Симънс казва още, че в деня на преждевременната си смърт принцесата е смятала да разобличи "опасни международни търговци на оръжие". Тя е искала да замине за САЩ, за да избяга от публичното внимание, и да купи дома на актрисата Джули Андрюс в Лос Анджелис. От думите на екстрасенската става ясно още, че принцесата на Уелс не е била влюбена в бизнесмена Доди ал Файед, а в сърдечния хирург д-р Хаснат Хан, с когото смятала да се събере. Симон Симънс твърди още, че Даяна й е разкрила най-големите си интимни тайни, включително омразата й да прави любов с мъже с космати гърбове. "Даяна разговаряше с мен с часове по телефона", признава Симънс. "Споделям две съобщения, които тя ми остави преди смъртта си на телефонния секретар, и се надявам, че почитателите й ще намерят утеха в гласа й в тези трудни времена на коронавирус, Брекзит и сътресения в кралското семейство", споделя тя. Симон предполага, че ако принцесата на народа беше жива, "щеше да донесе светлината, която винаги е била около нея, в тези тъмни дни".