март 28, 2024

Принц Хари поиска отлагане на скандалното си интервю с Меган! (Принцът в ужас за здравето на дядо си, връща се по спешност в Англия)

https://kliuki.net/kliuki/princ-hari-poiska-otlagane-na-skandalnoto-si-intervyu-s-megan-princat-v-uzhas-za-zdraveto-na-dyado-si-vrashta-se-po-speshnost-v-angliya/162783 Kliuki.net
Принц Хари поиска отлагане на скандалното си интервю с Меган! (Принцът в ужас за здравето на дядо си, връща се по спешност в Англия)

Принц Хари се връща по спешност в Англия заради дядо си

Принц Хари бе посъветван колкото се може по-скоро да се върне във Великобритания, за да се сбогува с дядо си - съпругът на Елизабет II принц Филип, който вече трета седмица лежи в болница. Това съобщава The Royal Observer, позовавайки се на собствени източници в Бъкингамския дворец. На 1 март 99-годишният принц Филип бе преместен от болницата в Лондон Едуард VII в болницата Свети Вартоломей. По информация на Би Би Си, това се е наложило за изследване, което е свързано с хронично заболяване на сърцето. [caption id="attachment_178190" align="aligncenter" width="608"]принц хари и меган маркъл Снимка: YouTube[/caption] Първоначалната причина за хоспитализацията бе инфекциозна болест, която все още не е излекувана. Източници на The Royal Observer твърдят, че в двореца вече се готвят за погребението на Филип. Херцогът на Единбург принц Филип Маунтбатън е роден през 1921-ва година. На фона на всичко това в медийното пространство се появи новината, че от Си Би Ес отказват да отложат интервюто, предвидено за 7 март, за друга дата. Според коментатори отказът от страна на продуцентите има потенциал да доведе до влошаване на отношенията със Великобритания в случай че здравето на херцога на Единбург се влоши, казва вътрешен човек пред Mirror. Не е известно дали именно 36-годишният Хари е призовал Уинфри и телевизионните продуценти да отложат излъчването на разговора, обезпокоен от новината, че дядо му е бил прехвърлен в друга болница. Но се предполага, че се е случило точно това.