март 19, 2024

Принц Хари отлага връщането в САЩ след двучасов разговор с Уилям (Братята опитват да се помирят след погребението на Филип)

https://kliuki.net/kliuki/princ-hari-otlaga-vrashtaneto-v-sasht-sled-dvuchasov-razgovor-s-uilyam-bratyata-opitvat-da-se-pomiryat-sled-pogrebenieto-na-filip/163142 Kliuki.net
Принц Хари отлага връщането в САЩ след двучасов разговор с Уилям (Братята опитват да се помирят след погребението на Филип)

Принц Хари взе изненадващо решение да остане във ВеликобританияПринц Хари ще забави връщането си в Съединените щати. Причината е повече от чудесна – баба му има рожден ден. Източници, близки до двора, твърдят, че той е резервирал билет за САЩ малко по-късно, отколкото се очакваше. Това на практика означава, че ще остане при семейството си за празника на Елизабет. Припомняме, че в сряда кралицата навършва 95 години. Денят е специален, тъй като за пръв път тя ще посрещне годишнината си без съпруга си.Погребението на принц Филип бе важен шанс за Хари да се сдобри с брат си. Именно Уилям е в основата на оставането му в Англия. Цели два часа братята са разговаряли помежду си на четири очи. Помирителните преговори явно са дали впечатляващ резултат. За ужас на Меган Маркъл може би Хари най-сетне започва да се измъква изпод нейното влияние. Елизабет II пък определено преживя тежки дни. Загубата на съпруга ѝ вероятно ще стопли окончателно отношенията между двамата ѝ внуци. И ще донесе тиха семейна радост у дома.Елизабет навършва 95 години в сряда и за пръв път от месеци насам има шанса да събере семейството си на едно място. Двучасовите "мирни преговори" между Уилям и Хари отбелязват началото на преодоляването на кризата в отношенията им. Херцогът на Съсекс ще отпътува за САЩ малко по-късно от очакваното. Макар да се говори, че жена му го подкрепя изключително дори и от разстояние, все пак той предприема тази стъпка съвсем сам. Решението му да остане за рождения ден, вероятно е плод само на личните му потребности.

Вече измина повече от година, откакто братята бяха видени заедно, пише още dailymail.co.uk. Напускането на Хари и установяването му в САЩ, както и злополучното интервю при Опра още повече нагнетиха напрежението в двора. Така от доскорошни верни един на друг съюзници Уилям и брат му се превърнаха по-скоро в непознати. Изключителна роля за сдобряването им след погребението на Филип безспорно изигра още една ключова дама в семейството – Кейт Мидълтън. [caption id="attachment_179866" align="aligncenter" width="300"]Уилям и Хари умеят да водят мирни преговори Уилям и Хари умеят да водят мирни преговори
Снимка: инстаграм[/caption]