април 27, 2024

Принцеса Даяна и Доди били пред раздяла преди смъртта им (Лъсна цялата истина около връзката им)

https://kliuki.net/kliuki/princesa-dayana-i-dodi-bili-pred-razdyala-predi-smartta-im-lasna-cyalata-istina-okolo-vrazkata-im/158297 Kliuki.net
Принцеса Даяна и Доди били пред раздяла преди смъртта им (Лъсна цялата истина около връзката им)

Принцеса Даяна и Доди били пред раздяла преди катастрофата

Принцеса Даяна никога не е била бременна от Доди ал Файед. Нито е планирала брак с него. Бившата съпруга на принц Чарлз искала да се раздели с арабския милиардер и охладняването в отношенията им вече било настъпило. Това гласят дългогодишните изследвания на журналиста Том Боуен, които най-после видяха бял свят. Преди дни той разкри всички подробности около собственото си разследване, което прави от смъртта на принцесата насам. Както е известно, от години се твърди, че покойната принцеса на Уелс е загинала по поръчение на принц Филип, защото забременяла от арабски милионер. В действителност двамата с приятеля й катастрофирали, защото шофьорът им е бил твърде пиян и в опита си да избягат от папараците е карал с прекалено висока скорост и ги убил, пише "Дейли мейл". Рене Делор, бивш служител на Доди ал Файед, разказвал, че още по време на ваканцията в Сен Тропе се усещало напрежение между Доди и Даяна. Принцесата нямала никакво намерение да се омъжва и дала ясно да се разбере, че не желае да бъде въвлечена в повторен брак след развода с принц Чарлз. "Между двойката имало напрежение още в Сен Тропе. Но Делор ми разкри, че решението на Доди да останат в Париж още повече ядосало Даяна. Тя имала намерение да се върне в Лондон, за да прекара повече време със синовете си, преди да се върнат в училище". Доди обаче осуетил плановете й. А принцесата нямала възможност да пътува с граждански полет, тъй като това означавало невероятна суматоха и истински кошмар заради нашествието от папараци. По-късно бащата на Доди твърдял, че милионерът искал да останат в Париж, за да й купи годежен пръстен. Но Делор споделил пред Боуен, че Даяна нито била в настроение да се сгодява, нито да приема предложения за брак.

Разривът

В действителност, дори и Ал Файед да й е поискал ръката, принцесата твърдо би отказала, твърдял още Делор. В крайна сметка, най-вероятно двамата са щели да приключат връзката си до няколко седмици. Всички близки приятели на Даяна са категорични, че тя е поставяла на първо място децата си и едва след това личното си щастие. Покойната принцеса нямала никакво намерение да свързва живота си с Ал Файед. А и с когото и да било, без да е сигурна, че този човек ще бъде приет от наследниците й. [caption id="attachment_156380" align="aligncenter" width="300"]Принцеса Даяна планирала раздяла с Доди преди смъртта им сн. Туитър Принцеса Даяна планирала раздяла с Доди преди смъртта им сн. Туитър[/caption] В последствие Боуен установил, че Джон Макнамара, шеф на охраната на Мохамед ал Файед и бивш шеф на Скотланд Ярд опитал да изкара историята като опит за убийство от страна на кралската фамилия. Именно той пуснал слуха, че Доди искал да предложи брак на Даяна. А също, и че принцесата е бременна, и че ги е убил бял фиат, по нареждане на кралското семейство. Истината е, че катастрофата е станала по вина на шофьора Анри Пол.  Който бил твърде пиян, за да сяда въобще зад волана. А и двойката дори не е трябвало да пътува въпросната нощ. Но внезапно променили плановете си и това довело до смъртта им.