март 28, 2024

Принцеса Ан унижила жестоко Камила след сватбата й с Чарлз (Пикантни разкрития от двореца)

https://kliuki.net/kliuki/princesa-an-unizhila-zhestoko-kamila-sled-svatbata-y-s-charlz-pikantni-razkritiya-ot-dvoreca/153496 Kliuki.net
Принцеса Ан унижила жестоко Камила след сватбата й с Чарлз (Пикантни разкрития от двореца)

Принцеса Ан унижила жестоко Камила след сватбата й с Чарлз

Никой не харесва Камила Паркър в кралското семейство и това е факт. Новата годеница на принц Хари - Меган Маркъл вече се сблъска с това обстоятелство, а покрай нейния годеж, излязоха любопитни факти за кралския двор. Така например, принцеса Ан доста ловко успяла да унижи херцогинята на Корнуол, поставяйки я по-ниско по ранг дори и от Меган и Кейт. А тези подробности едва сега видяха бял свят. Публична тайна е, че Андрю Паркър-Боулс е имал афера с принцеса Ан, но двамата не са и помисляли за брак. "Той си знаеше мястото и не би посмял да й поиска ръката. След като връзката на Камила и Чарлз обаче се разкри, Ан бе бясна, че тя също се оказа дискредитирана от скандала. А когато брат й реши в крайна сметка да се ожени за любовницата си, принцесата й нанесе най-голямата възможна обида. Унижи я в кралската йерархия", разкриват запознати. Камила искала да заеме мястото на Даяна, т. е. да бъде втора след кралицата. Принцеса Ан и леля й принцеса Александра обаче подали иск в съда за зачитане на кралската роля и кръвната линия. Така херцогинята на Корнуол била поставена по-ниско от кръвната принцеса на Англия - Ан, нейната леля и дори собствените си снахи - Кейт и Меган. Според протокола, Камила дължи реверанси на двете, когато са със съпрузите си, а те на нея, само ако е в присъствието на принц Чарлз. От своя страна обаче, Камила трябва да се покланя пред всички роднини на Чарлз, а след като Уилям и Кейт станат принц и принцеса на Уелс и на двамата. Което я поставя в подчинено положение, макар да е съпруга на бъдещия крал.

Камила никога няма да е английска кралица

"Ан така и не прости на брат си, че направи любовницата си съпруга и пожела да я направи и кралица на Англия. Тя обаче се погрижи за това Камила никога да не стане кралица на Британия. Според делото и кралския иск, херцогинята на Корнуол е само едно стъпало над Софи Есекс в кралската йерархия. И то само когато принц Едуард не е с нея. Освен това, дори Чарлз да стане крал, Камила няма да стане кралица на Англия. Най-много да получи титлата ерцхерцогиня, но нищо повече. Дори и Кейт ще бъде по-високо от нея по ранг, защото тогава ще се титулува коронована принцеса на Уелс. А децата й са кръвни наследници на престола, така че пак Камила е унижената", разкриват придворни. [caption id="attachment_132712" align="aligncenter" width="350"]Ан и Камила във война, не могат да се понасят Ан и Камила във война, не могат да се понасят[/caption] Според тях, заради една обида и отказ да прави реверанси, принцеса Ан е успяла да преобърне целия церемониал и да унижи Камила. "Няма да видите двете заедно на едно събитие, освен ако не е крайно необходимо. Ан не я понася. Камила пък не можа да преглътне обидата, че Андрю й е изневерявал с нея. И за капак, същата тази жена й отне превъзходството в кралското семейство. Дори Чарлз не може да промени този факт. Така че тя пак си остава аутсайдера в семейството. Малко хора знаят за този унизителен за Камила акт, но той съществува. Затова тя и принцеса Ан не си говорят", разкриват още придворните. Явно новата принцеса на Англия ще се окаже в центъра на минно поле с всички войни, които се водят в кралския дом.