март 28, 2024

Прецака я! Гущеров никога не е подарявал джип на Светлана (Возилото на негово име + Цялата истина за мелето и ареста му)

https://kliuki.net/kliuki/precaka-ya-gushterov-nikoga-ne-e-podaryaval-dzhip-na-svetlana-voziloto-na-negovo-ime-cyalata-istina-za-meleto-i-aresta-mu/153834 Kliuki.net
Прецака я! Гущеров никога не е подарявал джип на Светлана (Возилото на негово име + Цялата истина за мелето и ареста му)

Християн Гущеров изобщо не е бил арестуван, само привикан в полициятаГущеров е прецакал Светлана Василева с джипа, купил го на свое име

Гущеров е прецакал жестоко Светлана Василева! Оказа се, че джипът, пред който моделката се снима нахилена като зелка, изобщо не й е подарък. Богаташкият син е купил возилото на свое име и само го е предоставил на държанката си да го кара. Докато не реши да я натири. Междувременно се появи нова информация за ареста на бившия на Мария. Оказа се, че той изобщо не е нощувал в ареста. Вчера наистина Християн е бил привикан в управлението. След няколко часа го пуснали и се прибрал в къщата си в Бояна, категорични са източниците. Християн Гущеров Светлана ВасилеваПричината Християн Гущеров да посети 6-то е, че той е бил привлечен като свидетел, разпитан е като такъв, след което е пуснат да се прибера у дома при годеницата си Светлана Василева, научи ПИК от хора, ангажирани със разследването на екшъна. Такъв наистина е имало, но не в Домби, а органите на реда са потърсили съдействие от Гущеров като пряк свидеел на свада между две компании. "Християн Гущеров няма никакви проблеми с правосъдието и това ще стане ясно в близките дни", категоричен е информаторът.