март 29, 2024

Преслава се натиска с новия си в дискотека! (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-se-natiska-s-noviya-si-v-diskoteka-snimki/146504 Kliuki.net
Преслава се натиска с новия си в дискотека! (Снимки)

Преслава хвърли всякакви задръжки и налази новия си пред очите на десетки феновеПреслава се целува страстни с новата си тръпка

Преслава се отказа от опитите да пази личния си живот в тайна и публично намляска новата си тръпка. Като "намляска" е доста мек израз за случилото се между нея и новия й пред очите на ошашавените гости на популярна столична дискотека.

[caption id="attachment_91872" align="alignright" width="300"]Преслава се натиска с новия си Преслава се натиска с новия си[/caption]

Певицата буквално захвърли всякакви задръжки и взе да се натиска като тийнейджърка с избраника си. Който, каква изненада, отново е паралия. Името му е Христо Попов и е сред най-близките приятели на министерския син Калоян Арсов - спряган за бивше гадже на колежката й Анелия. Попов е само на 24 години, но върти доста успешен бизнес в родната си Варна, разкриват запознати.

Освен това младежът от доста време си бил харесал Преслава, но заради връзката й с Бирмата стоял настрана, научиха от hotarena.net. След като двамата се разделиха обаче, Христо веднага се възползвал от възможността и започнал да сваля звездата. Която очевидно не се е дърпала особено.

preslava nov4От снимките от нощния клуб ясно се вижда, че Преслава го натиска и го целува с език като някоя побесняла тийнейджърка, коментират шашнатите очевидци на цялата случка. "Поведението й е като на лека жена. Дано да е част от някакъв клип или пи ар кампания. Иначе е просто жалко", коментират възмутените фенове на певицата.

Да не говорим и че нищо чудно тя просто да се чуди как за пореден път да провокира бившия си - Жоро Бирмата. Който е известен с ревността и избухливия си нрав. Бизнесменът сътвори истинско меле, след като бившата му беше изловена да се натиска с колегата си Фики Стораро.

Тогава разгневеният богаташ нахлу в дискотеката и се нахвърли с юмруци както върху певеца, така и върху бившата си.