март 28, 2024

Преслава пристрастила Фики Стораро към забранени вещества?

https://kliuki.net/kliuki/preslava-pristrastila-fiki-storaro-kam-zabraneni-veshtestva/146598 Kliuki.net
Преслава пристрастила Фики Стораро към забранени вещества?

Преслава тикнала Фики към страстта по дрогата

Преслава пристрaстила Фики Стораро към забранени вещества. Младокът посегнал към наркотиците под влияние на по-опитната си колежка.

[caption id="attachment_92324" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро и Преслава Фики Стораро и Преслава[/caption]

И то при положение, че Стораро-младши се въздържа от употреба на цигари и алкохол, заради желанието си да се поддържа в перфектен външен вид. Самият той е пробвал цигарите преди години, още в началото на юношеството си, но това не било сериозно, а само за да се изфука пред приятелите си. Сега обаче цигарите са табу за него, а към алкохола посяга рядко, когато има някакъв повод. Позволява си само шампанско или качествено уиски. Често споделял пред близки, че дрогата не го блазни, колкото й негови приятели да са се опитвали да го провокират да пробва.

Затова всички се изненадват на информацията, че Стораро-младши се друса. Не кой да е, а Преслава го подтикнала към „забранения плод” по време на краткотрайната им любовна авантюра. И Фики решил да опита, и посегнал към белия прах. По всяка вероятност, за да й прави компания. Но по-късно се отказал, след като баща му, Стораро-старши, разбира за залитанията му. А й самият Фики споделя, че не му харесало: „Щeшe дa ми ce пpъcнe cъpцeтo. He ca зa мeн тия paбoти”.

Явно всичко приключило след края на закачката му с гласовитата певицата, научиха от hotarena.net. За нея отдавна се говори, че често посяга към различни стимуланти. Критикувана е многократно за тази й злоупотреба, но тя по този начин преодолява стреса и издържа на прекаленото натоварване, според близки от обкръжението й. Нееднократно е засичана да употребява кокаин. Обществена тайна е, че вина за зарибяването й има бившият й любим – Георги Станоев- Бирмата. Под негово влияние тя се пристрастила към коварното и измамно удоволствие.