март 28, 2024

Преслава иззлобя срещу Анелия: Не мога да съм приятелка с нея! (Вижте защо й завижда)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-izzlobya-sreshtu-aneliya-ne-moga-da-sam-priyatelka-s-neya-vizhte-zashto-y-zavizhda/151771 Kliuki.net
Преслава иззлобя срещу Анелия: Не мога да съм приятелка с нея! (Вижте защо й завижда)

Преслава отново прояви пословичното си лицемерие.

Преди седмици феновете на Преслава и Анелия останаха изненадани от общото им участие в Германия. Двете певици от години се недолюбват. Като причина за това отново се смята желанието на Преси да бъде топ на всяка цена и лакомията й за награди. Изпълнителката на "Дай ми още" й скочи, както доста нейни колежки. Сега двете изненадващо демонстрираха топли отношения и дори публикувана няколко свои снимки, на които изглеждат доста близки. Не е ясно дали са успели да изгладят проблемите помежду си или просто са били принудени от обстоятелствата да го играят големи дружки. Оказва се, обаче, че истината е доста далеч от заблудата, която се опитаха да втълпят на феновете си. Или поне за Преслава не съществува този вариант, в който да бъде приятелка с Анелия. Оказва се, че тя й се е усмихвала мило, а зад гърба я е хулела. По време на пътя и престоят си в Германия, жадната за награди и внимание певица се правела на много миличка. А щом се прибрали, Преси се събрала в приятелска компания и започнала да говори доста неласкаво по адрес на колежката си.

Разбира се, в основата на злобата й отново е огромна завист.

Напоследък Анелия се наложи като едно от топ лицата на "Пайнер" и дори успя да пробие в Турция с последния си хит. А, междувременно, Преслава продължава да прави посредствените си песни, които меломаните забравят след седмица-две. Дори тръгна шега, че Анелия се е превърнала в най-големия кошмар на колежката си, или поне се конкурира с Галена за този "приз". Феновете веднага си поискаха дует. Говори се, че Преслава е подхвърлила уж на шега на Ани дали наистина да не направят нов дует скоро. Тя обаче я е затапила с отговора си, пише hotarena.net. Преслава може да се сърди само на себе си Анелия доста спокойно й е заявила, че е възможно да създадат общ проект, но чак след половин година. Причината е, че сега е адски заета с участия и подготовката за поредните си хитове. Това накарало Преслава да позеленее от злоба и завист. Видно е, че напоследък е изпаднала в творческа безизходица и не може да преглътне, че някой друг работи здраво и му се получава!