март 28, 2024

Предколедно! БГ барбито Андреа боцка устните си за 27-и път (Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/predkoledno-bg-barbito-andrea-bocka-ustnite-si-za-27-i-pat-podrobnosti/165201 Kliuki.net
Предколедно! БГ барбито Андреа боцка устните си за 27-и път (Подробности)

БГ барбито Андреа ще си направи „перфектен“ коледен подарък

Жената с най-големите устни в света е на път да надуе още повече даденостите си. До момента тя има множество корекции по себе си, но това никак не я спира да наблъска устните си за 27-и път. Решението си БГ барбито Андреа явно е взела след недълго обмисляне. Както самата тя споделя, още повече я стимулират секси поканите от страна на мъжете.

[caption id="attachment_189561" align="aligncenter" width="300"]БГ барбито Андреа боцка устни за 27-и път БГ барбито Андреа боцка устни за 27-и път
Снимка: show.bg[/caption]

24-годишната Андреа Иванова се прочу не само у нас благодарение именно на огромните си устни. Промяната ѝ започна преди години, когато постави филъри за първи път. От тогава насам БГ барбито няма намерение да спре и периодично подновява мащабния им обем. Ниското ѝ самочувствие било причината да прибегне до филърите в началото и по всичко личи, че увереност вече не ѝ липсва.

Много ги харесвам и се чувствам много по-добре“, споделя Андреa. Всяка процедура ѝ струва 265 щатски долара, но тази сума никак не я притеснява. На практика тя харчи всичките си пари, за да попълни напращелите си устни още повече. Откакто е започнала с процедурите, предложенията към нея валят, макар и да не е съвсем ясно с какви цели мъжете ѝ отправят всевъзможни покани.

Много мъже от цял свят ще ми пишат в моите социални мрежи, като ми предлагат пари, пътувания и канят на срещи през цялото време”, уверена е БГ барбито, цитирана от slava.bg. До момента над 5000 щатски долара са похарчени в посока на новото ѝ лице. На всичкото отгоре наскоро наперената българка успя да си удължи и контурира и лицето, за да може още повече да навакса с устните. Доколко подобно поведение е нормално, остава само да гадаем. Факт е обаче, че на девойката не ѝ пука особено за нашето мнение, колкото и добронамерено да е то.