март 19, 2024

Потрес! Джулиана Гани: Какво като катастрофираме и детето е в колата? Съдба! (Моделката се фука с колко много мъже спи - Нови скандални записи)

https://kliuki.net/kliuki/potres-dzhuliana-gani-kakvo-kato-katastrofirame-i-deteto-e-v-kolata-sadba-modelkata-se-fuka-s-kolko-mnogo-mazhe-spi-novi-skandalni-zapisi/165034 Kliuki.net
Потрес! Джулиана Гани: Какво като катастрофираме и детето е в колата? Съдба! (Моделката се фука с колко много мъже спи - Нови скандални записи)

Джулиана Гани се хвали с колко мъже спи след раздялата с Илиян

Джулиана Гани и съпругът ѝ Илиян спретнаха истински мини сериал, който цяла България следи със затаен дъх. Вчера Мис Силикон направи обръщение към своите почитатели в социалните мрежи, уверявайки ги, че никога не се е отказвала от малкия Давид, когото обича страшно много. По традиция отговорът от Илиян не закъсня и той пусна нова порция записи със съпругата си. "Качвам това видео с огромно нежелание! За пореден път мълчанието ми по темата не беше оценено. Не разбирам защо Джулиана държи да публикуваме всичко и да се обясняваме в мрежата, но ето и моето право на отговор спрямо днешните и твърдения! “, пише Илиян. [caption id="attachment_188825" align="aligncenter" width="290"]джулиана гани и илиян развод Снимка: Инстаграм[/caption] Той пусна два нови записа, които можете да чуете тук. В първия разговор той се опитва да успокои съпругата си, за да не стане катастрофа, докато детето им е в колата. Тя обаче не се трогва и заявява: "Съдба, какво като катастрофираме с детето". Във втория Джулиана се хвали с какви млади мъже се вижда и колко красиви имало по света, допълвайки, че за нея няма проблем да прави каквото и да е пред детето, защото то е малко и не разбира. „Нали казваше, че либидото ми е спаднало. Откакто се разделих с теб ми е скочило двойно“, хвали се тя. Тази сутрин пък Гани пусна в Instagram история за маймуните и лъвовете, с която цели да покаже, че романтиката във връзката ѝ е липсвала, пише woman.bg. Припомняме, че преди няколко дни Илиян пусна запис, в който Джулката го заплашва, че ще изпрати сина им в интернат, само и само детето да не бъде с баща си. Сега обаче Гани твърди, че когато човек е ядосан, може да изрече всичко, но в същото време подчерта, сърцето на една майка винаги е свързано с това на нейната рожба.