март 29, 2024

Постигна своето! Меган Маркъл забрани на Хари да се върне в Англия за Коледа (Принцът няма да се види с баба си заради актрисата)

https://kliuki.net/kliuki/postigna-svoeto-megan-markal-zabrani-na-hari-da-se-varne-v-angliya-za-koleda-princat-nyama-da-se-vidi-s-baba-si-zaradi-aktrisata/165037 Kliuki.net
Постигна своето! Меган Маркъл забрани на Хари да се върне в Англия за Коледа (Принцът няма да се види с баба си заради актрисата)

Херцогинята превърна Хари в мъж под чехъл, тя ръководи парада в семейството им

Въпреки, че Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство и нанесоха вреда на монархията, Елизабет II както всяка година ги покани на коледната сбирка в Сандиграм. Където се събират да прекарат празниците. Скоро от изданието Дейли мейл научиха, че кралицата отново е изпратила покана на херцозите-бегълци да й гостуват. Но те категорично отказали да се върнат в Обединеното кралство. Няма да уважат бабата на Хари и ще пропуснат  традиционната вечеря за Коледа, организирана в Бъкингам. [caption id="attachment_188831" align="aligncenter" width="206"]Постигна своето! Меган Маркъл забрани на Хари да се върне в Англия за Коледа (Принцът няма да се види с баба си заради актрисата) Херцогът гледа в очите своята благоверна американска съпруга[/caption] Говори се, че тази година приемът ще се състои в Уиндзор, тъй като кралицата е малко болнава. Скоро тя имаше някакви здравословни проблеми с гърба и й се наложи да пропусне няколко официални събития, които по традиция посещава. Последното, от които бе на 11 ноември в почит на паметта на загиналите във военни конфликти.В ложата на кралицата се появи Кейт Мидълтън, която я смени. Поданиците коментират, че това е първата Коледа на 95-годишната Елизабет, която ще прекара без съпруга си принц Филип, предават от  graziamagazine.ru. А внукът й под давление на американската си съпруга няма да дойде да подкрепи баба си, нито ще доведе семейството си.  Нито пък възрастната кралица ще може да се запознае с правнучката си, която е кръстена на нея Лилибет.