април 19, 2024

Ексклузивно! Жени Калканджиева с пукната глава след удар с бутилка (Миската отново се забърка в пиянски скандал - Видео)

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-zheni-kalkandzhieva-s-puknata-glava-sled-udar-s-butilka-miskata-otnovo-se-zabarka-v-piyanski-skandal-video/165006 Kliuki.net
Ексклузивно! Жени Калканджиева с пукната глава след удар с бутилка (Миската отново се забърка в пиянски скандал - Видео)

Жени Калканджиева за пореден път се забърка в пиянски скандал със съседите си

Бившата миска Жени Калканджиева отново влезе в криминалните хроники. Тя за пореден път е видяна пияна и дрогирана, като сега е и пострадала, пише glasnews.bg, позовавайки се на съседи на хубавицата, които са документирали случилото се. От кадрите се вижда, че главата на Жени е превързана, след като била ударена с бутилка. Както знаете, Мис България от години има търкания със своя съседка, която я тормози. Калканджиева твърди, че е спряла желанието на съседката да събира пари от живеещите и след това тя я намразила. жени калканджиеваПрипомняме, че в средата на миналата година, навръх Гергьовден, съседи се оплакаха от Калканджиева, която дори пренощува в районното и то в компанията на сина си. Миската дори хвърля яйца през терасата по колите пред блока. Стигна се до нецензурни думи към полицаитe и Калканджиева бе отведена в ареста на Шесто РУ. Съседи поискаха сина й да остане при тях, но тя не се съгласи и детето също се качи в патрулката. През февруари пък тя лъсна в клип с Коцето, отново почерпена в телевизионно студио.