март 28, 2024

Попиляха Меган Маркъл след кончината на кралицата: По-добре млъкни! (Вижте жестоките критики)

https://kliuki.net/kliuki/popilyaha-megan-markal-sled-konchinata-na-kralicata-po-dobre-mlakni-vizhte-zhestokite-kritiki/166989 Kliuki.net
Попиляха Меган Маркъл след кончината на кралицата: По-добре млъкни! (Вижте жестоките критики)

Херцозите на Съсекс разгневиха британците с официалното си  изявление за смъртта на бабата на Хари, видя kliuki.net

Меган Мркъл, която от две години къса нервите на Елизабет II от благоприличие реагира на смъртта на кралицата. Съпругата на внука й Хари публикува официално изявление на сайта на благотворителната си организация, която носи името на сина й Archwell.

Там се мъдри едно единствено изречение: „В памет на Нейно Величество Елизабет II, 1926-2022 г!”

Британците са на мнение, че Меган е трябвало да си замълчи, тъй като косвено е имала пръст в това бабата на Хари да не доживее до следващата си годишнина. Преди 2 години Меган скандално отказа да бъде част от кралската фамилия и заведе съпруга си в Съединените щати. От тогава насам двойката прекъсна всичките си отношения с роднините.

Попиляха Меган Маркъл след кончината на кралицата: По-добре млъкни! (Вижте жестоките критики)
Постът на херцогинята в Инстаграм

Притеснената Елизабет едва издържаше на атаките на американката, за да поддържа връзка с любимия си внук. Това постепенно съсипа здравето й. А още повече се разтревожи когато херцозите на Съсекс отказаха демонстративно поканата й да я посетят в Балморал.

Британците обаче никога няма да простят на Меган за лицемерното й държание и жестоко я критикуват: „Трябваше да останеш в Калифорния, Меган, никой не се нуждае от теб!  Най-великата дама ни напусна, скрий се!”, „Хари трябваше да приеме поканата на кралицата за Балморал миналата седмица. Съжаленията са лицемерни.”, „Боже, пази краля, сега си с твоя любим Филип... жалко, че не успя да прекараш повече време с внуците си... почти не си ги виждала, срам за Меган и Хари!”, „Проклети копелета, Хари и Меган, благодарение на вас двамата, кралицата страда до последния си ден, предполагам, че сега ще сте щастливи, защото единственото, което има значение за вас, е проклетият ви цирк и благороднически титли, за да продължите да печелите пари.”, безпощадни са хората в Обединеното кралство.