април 23, 2024

Попиляха Меган Маркъл заради "Вог" (Обвиниха херцогинята в плагиатство и егоцентричност)

https://kliuki.net/skandali/popilyaha-megan-markal-zaradi-vog-obviniha-hercoginyata-v-plagiatstvo-i-egocentrichnost/157904 Kliuki.net
Попиляха Меган Маркъл заради "Вог" (Обвиниха херцогинята в плагиатство и егоцентричност)

Меган Маркъл обвинена в плагиатство и егоцентричност

Меган Маркъл реши да стане редактор на британския "Вог" за месец, но направи толкова гафове, че едва ли ще повтори. Опитът на херцогинята да покаже оригиналност и реверанс към силните жени, й спечели само подигравки. Първо се оказа, че идеята за корицата и темата са "заети" от друго издание — "The Game Changers" на Саманта Брет и Стеф Адамс. Меган пише за тях есе през 2016 година, при това на същата тема, с която анонсира новият брой на "Вог" Британия. Херцогинята не се спира до тук. Тя буквално копира идеята за черно-бяла корица, в която слага и огледало. Но, ако това не е достатъчно, за да подразни британците, то липсата на любимата им кралица Елизабет определено успя да ги изкара от релси. И те обвиниха Меган в незачитане на ценностите на цяло едно общество, пише "Дейли Мейл". Това не е всичко. Водещият на "Добро утро Британия" и топ журналист Пиърс Морган окончателно довърши херцогинята. В публичен пост той я нарече "егоцентрична" и "самовлюбена личност, която мисли само и единствено за себе си." "Меган не се опитва да реформира монархията, нито да даде добър пример. Тъй като години наред е била звезда от В — листата, сега се опиянява от вниманието на пресата и светлините на прожекторите. Само преди месец чухме, че не може да дойде да поздрави своя президент, тъй като е отдадена на майчинството. А сега разбираме, че седем месеца е работила упорито над месечен брой на модно списание. На чиято корица обаче отказа да застане. Но за сметка на това се похвали, че е гост — редактор. Що се отнася до дамите, които е избрала, Меган пак прави гаф. Има причина кралското семейство да не е политически ангажирано. А половината й избранички са активни в политическото говорене, особено срещу Тръмп. Това едва ли е случайно", допълва Морган.

Гаф след гаф

И докато мнозина се чудят дали няма лична вражда между Пиърс Морган и Меган Маркъл, че той толкова я напада, други отбелязват, че Меган и този път е сгафила сериозно. И то не само с факта, че е пренебрегнала Елизабет. И не я е посочила за най-забележителната личност, която променя модерна Британия. Особено след войната, но и по други причини. [caption id="attachment_154438" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл пак се издъни! сн. колаж Инстаграм Меган Маркъл пак се издъни! сн. колаж Инстаграм[/caption] В статията на Меган са изброени актриси, певици, модели, звезди от шоубизнеса. Но няма нито един лекар, нито един просветен работник, нито един истински будител, който доказано да е допринесъл за промяната в Британия. Нищо чудно, че на херцогинята й се иска да избяга от гневната тълпа чак в САЩ.