март 28, 2024

Помните ли? Златка Райкова за Алисия: Фльорца, джудже, евтина проститутка! (Вижте как се закопа, а сега се прави на дама - Видео)

https://kliuki.net/kliuki/pomnite-li-zlatka-raykova-za-alisiya-flyorca-dzhudzhe-evtina-prostitutka-vizhte-kak-se-zakopa-a-sega-se-pravi-na-dama-video/156043 Kliuki.net
Помните ли? Златка Райкова за Алисия: Фльорца, джудже, евтина проститутка! (Вижте как се закопа, а сега се прави на дама - Видео)

Златка Райкова не спираше да сипе отрова по адрес на АлисияЗлатка Райкова се прави на дама, а някога се държеше евтино с певицата

Златка Райкова го раздава много на едро в Биг Брадър Most Wanted, където държи да се представи като дама. Истината обаче е съвсем различна. И плеймейтката, колкото и да иска да го скрие, доказателствата за това си стоят в онлайн пространството. Настоящата изгора на Благой Георгиев побесня срещу Емануела, задето певицата се осмели да й напомни как се държеше с Алисия. И какви обиди сипеше по неин адрес докато последната все още беше с Божинов. За когото се говори, че е успял да прекара Райкова в леглото си. [caption id="attachment_145507" align="aligncenter" width="485"]Златка Райкова Алисия Снимка: Клюки.нет[/caption] За ужас на Златка в порталите на видео споделяне все още си стои интервюто й пред Венета Райкова за Горещо. В което Златка в прав текст нарича Алисия "фльорца", "евтина проститутка" и какво ли още не. "Знаеш ли тя как се е запознала с Божинов? Той си я е поръчал. Просто после е хлътнал по нея", "Едно джудже, най-добре да си смени главата, прилича на нищо. А преди Божинов за какъв евтино облечен парцал става въпрос", не спираше да сипе отровата си Райкова. Можете да си припомните сами от видеото: