март 29, 2024

Помните ли ги?! Вижте първите звезди от "Отдаденост" днес (Снимки преди и сега)

https://kliuki.net/zvezdite-predi/pomnite-li-gi-vizhte-parvite-zvezdi-ot-otdadenost-dnes-snimki-predi-i-sega/157155 Kliuki.net
Помните ли ги?! Вижте първите звезди от "Отдаденост" днес (Снимки преди и сега)

Звездите от "Отдаденост" и до днес са едни от най-обичаните и популярни актьори

Италианският сериал "Отдаденост" се превърна в абсолютна сензация, когато преди 20 години се появи на малките екрани у нас. Лентата се радваше на огромна популярност, а зрителите съпреживяваха любовните и житейски неволи на семейство Нарди, семейство Медичи и семейство Бергер. Към днешна дата част от актьорите вече не са сред живите, а други са остарели и са се променили до неузнаваемост. Но за феновете все още е интересно какво се случва с първите звезди от "Отдаденост".

Аниезе Нано — Барбара Нарди

Първата звезда в сериала, която изигра ролята на д-р Нарди, днес доста се е променила. Красивата Аниезе изгрява с филма "Ново кино "Парадизо", а след това си партнира с Раул Бова в "Октопод". Актрисата играе два сезона в "Отдаденост" след което се оттегля от сериала. Зад гърба си обаче има безкрайно много успешни проекти, а напоследък я виждаме и в новите епизоди на "Комисар Рекс", като адвокат.

Вани Корбелини — Томас Бергер

Суровият и доста мрачен Томас Бергер от поредицата днес е остарял, помъдрял, а усмивката не слиза от лицето му. Вани Корбелини доста се е променил и няма нищо общо с предишното си аз. За последно актьорът се изявява през 2016 във филма "Ездачи през времето". Повечето време италианската легенда предпочита да прекарва играейки в театъра, или докато кара лодка или сърф някъде из Африка.

Джовани Гуидели — Роберто Ансалди

Едва ли сте забравили негодника Роберто Ансалди, който в деня на сватбата си заряза умиращата си и бременна любовница в болница и избяга от там. А след това се опита да направи всичко, за да съсипе живота на Томас и Барбара. Джовани Гуидели е голям актьор и продължава упорито да работи. Италианската звезда проби даже в Холивуд, където за последно игра в "Туристът" с Анджелина Джоли и Джони Деп. А тази година ще го видим в "Подземен свят 6" на Майкъл Бей.

Катерина Вертова — Мириам Санти

Актрисата Катерина Вертова е една от най-популярните звезди на Италия. И тя продължава да работи безспирно, въпреки дългогодишния стаж зад гърба си. Познаваме я като Мириам от "Отдаденост", където изигра майка на детето на Томас и най-добра приятелка на Барбара, Елеонора Зорци от "Комисар Рекс", Ливия в "Комисар Монталбано", Франческа от "Продавачки" и Лаура Вивалди в биографичния филм за Вивалди. [caption id="attachment_150786" align="aligncenter" width="300"]Звездите от "Отдаденост" доста се промениха през годините сн. Фейсбук Звездите от "Отдаденост" доста се промениха през годините сн. Фейсбук[/caption] Отделно от това актрисата продължава да играе в много нови италиански филми, сериали, дори и на театралната сцена. И въпреки че вече е на 60, не се отказва. [gallery ids="150785,150789,150788,150787"]