април 20, 2024

Полицайката Симона Радева слагала рога на свой колега със Семерджиев (С гаджето й заедно от три години – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/policaykata-simona-radeva-slagala-roga-na-svoy-kolega-sas-semerdzhiev-s-gadzheto-y-zaedno-ot-tri-godini-snimki/166515 Kliuki.net
Полицайката Симона Радева слагала рога на свой колега със Семерджиев (С гаджето й заедно от три години – Снимки)

Полицайката Симона Радева е слагала рога на гаджето си с наркомана Георги Семерджиев, узна Kliuki.net.

Приличащата повече на актриса от филми за възрастни униформена от три години има уж сериозна връзка със свой колега с инициали М.Я. И макар в нейния профил в социалните мрежи техни общи кадри да липсват, то той очевидно е много влюбен в палавата си колежка и половинка. Тъй като профилът им е пълен с техни общи кадри и обяснения в любов от него към нея. "Три години заедно с моето всичко! Един много скъп, голям и достоен човек, ръка за ръка в добро и лошо! Благодаря ти за всичко, което не преставаш да правиш за мен. Обичам те!!!", пише в началото на миналия месец М.Я., за да отбележи годишнината от началото на отношенията си със Симона.

Двамата редовно са пътували на различни почивки и екскурзии – както по родното Черноморие, така и в зимните ни курорти. Най-вероятно с пари, които палавата Симона е прибирала от Семерджиев. Дали заради креватните си услуги, дали, за да му прави „чадър“. Или пък и за двете.

Майка й също опита да обясни каква света вода е щерка й. И как е сериозно обвързана и никога не би имала нещо общо с някакъв като Семерджиев. "Симона има сериозен приятел от три години и няма как да има нещо общо с този Семерджиев. Когато си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира“, категорична е майката на Симона.