март 28, 2024

Пламен от Фермата: Теодора ме блокира! (Свърши ли идилията помежду им?)

https://kliuki.net/kliuki/plamen-ot-fermata-teodora-me-blokira-svarshi-li-idiliyata-pomezhdu-im/166585 Kliuki.net
Пламен от Фермата: Теодора ме блокира! (Свърши ли идилията помежду им?)

Пламен от Фермата се оплака в социалните мрежи, че Теодора, с която се залюбииха в щоуто, го е блокирала, видя Kliuki.net.

Кметският син пусна общо фото на него и брюнетката, което не остави никакви съмнения, че двамата са двойка. Или поне са били. Тъй като към фотоса той обясни, че бившата футболна съпруга го е блокирала и той не може да я тагне.

Дали става въпрос за някаква онлайн шега помежду им или в отношенията им е настъпил крах, предстои да разберем. Факт е, че след като дълго време отричаха да са заедно, те наскоро започнаха да афишират връзката си като споделят общи фотоси в социалните мрежи.

Заради Пламен Теодора се разведе със съпруга си – бившия футболист Танко Дяков. И заряза него и дъщеря им в САЩ. Въпреки, че докато беше във Фермата, не спираше да реве и да обяснява как семейството за нея е на първо място. И как Пламен иска да го развали, а тя не му била давала никакви поводи.

Е, след шоуто цялата истина лъсна. И Теодора не само му е давала поводи, докато е била омъжена жена, ами и заряза семейството си. Неслучайно бившият й мъж публично обяви, че не иска да бъде свързван с името й по никакъв начин.

Пламен от Фермата: Теодора ме блокира! (Свърши ли идилията помежду им?)