април 26, 2024

Писна й! Елизабет II съди Меган и Хари (Кралицата няма да търпи лъжите им - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/pisna-y-elizabet-ii-sadi-megan-i-hari-kralicata-nyama-da-tarpi-lazhite-im-podrobnosti/164183 Kliuki.net
Писна й! Елизабет II съди Меган и Хари (Кралицата няма да търпи лъжите им - Подробности)

Кралицата спешно събра адвокатите, ще съди Меган и Хари за клевета

Елизабет II предприе спешни мерки срещу херцозите-бегълци. Продължаващите вражди между членовете на кралското семейство не спират да са в в центъра на общественото внимание. След множество обвинения в двореца от Меган Маркъл и принц Хари, Елизабет II реши да започне активна борба със скандалната двойка . Кралицата възнамерява да спре лъжите на  внука си и съпругата му, като използва правна помощ. Наскоро стана известно, че Елизабет II се обръна към висшите членове на кралското семейство с искане да организират борба срещу херцозите на Съсекс чрез съда. „Стига вече“, каза кралицата, която няма намерение повече да търпи критики от страна на внука си Хари и съпругата му – американка. [caption id="attachment_184858" align="aligncenter" width="553"]Писна й! Елизабет II съди Меган и Хари (Кралицата няма да търпи лъжите им - Подробности) Херцозите на Съсекс ще отговарят в съда за всяка своя лъжа
Снимка: Легион медия[/caption]

Юридическият отдел на двореца вече е започнал преговори с експерти по въпросите на клевета, според The Sun.

Източник, близък до кралското семейство, издава, че търпението на 95-годишната Елизабет II е свършоило. „Тя е възмутена от постоянните атаки на двойката“, казва вътрешният човек. „Има определен лимит на търпение, който според информация в момента вече  е изчерпан“, добави той.

„Кралското семейство се въоръжава с адвокати. Които много скоро ще съобщят на Хари и Меган, че поведението им вече няма да се счита за приемливо “, казва още източникът, предават от graziamagazine.ru.

Кралското семейство беше разтърсено миналия месец от разкритието на Хари, че пише мемоари, които ще бъдат издадени догодина, а в момента се обмисля правно предупреждение и към издателите пише изданието thesun.co.uk.