април 25, 2024

Пиленцето от Монако Нина за резила със снимките от рейса: ВИП колата ми е в Монако, затова!

https://kliuki.net/kliuki/pilenceto-ot-monako-nina-za-rezila-sas-snimkite-ot-reysa-vip-kolata-mi-e-v-monako-zatova/166442 Kliuki.net
Пиленцето от Монако Нина за резила със снимките от рейса: ВИП колата ми е в Монако, затова!

Нина, пиленцето от Монако, взе да се обяснява за резила със снимките от рейса и влака, видя Kliuki.net.

Пишман випаджийката стана за смях, след като беше изловена да се вози в междуградския автобус, а след това и влак в България. Като в същото време претендира колко хайлайф е и колко луксозен начин на живот води.

Естествено, след като истината за „тузарския“ й лайфстайл лъсна, тя взе да се обяснява и оправдава. Като изтъкна, че си е дошла у нас за малко, за да види родителите си. А ВИП колата й останала в Монако, затова й се наложило да хване рейса. Не, че има нещо лошо в това.

Просто, когато претендираш как си ултра успял, богат и прочие, се предполага, че можеш да го покажеш и докажеш. Само с тагване от лъскави местенца не става. В този ред на мисли, в момента Нинчето обикаля родното Черноморие в компанията на плеймейтката Анна-Мария Чернева.

От сигурни източници научихме, че двамата с Боби отново са разделени.  "Тя вече си намери някой, който да я вози, не остана сама", пише Боби в личен чат, изпратен ни от наш читател.