април 25, 2024

Пике сложил рога на Шакира с майката на съотборник? (Всичко за раздялата между футболиста и певицата)

https://kliuki.net/kliuki/pike-slozhil-roga-na-shakira-s-maykata-na-saotbornik-vsichko-za-razdyalata-mezhdu-futbolista-i-pevicata/166295 Kliuki.net
Пике сложил рога на Шакира с майката на съотборник? (Всичко за раздялата между футболиста и певицата)

Пике е изневерил на Шакира с майката на свой съотборник, узна Kliuki.net.

От няколко дена медиите в Испания гърмят с новината, че футболистът и певицата са сложили край на 12-годишната си връзка. А причината е в защитника на Барсселона, който сложил рога на майката на децата си. Като изневярата му стигнала до ушите на Пакира и тя незабавно го изгонила от семейния дом.

Говори се, че Пике не устоял на прелестите на майката на свой съотборник. Става въпрос за 17-годишния Гави, който към момента отказва да коментира спекулациите. Но е показателно, че е спрял да следва бранителя в Инстаграм.

Нещо повече, медиите твърдят, че освен с майката на младия халф, Пике е преспал и с 20-годишна руса красавица. Той и Шакира все още не са коментирали официално дали са разделени.

Факт е, че тя вече два пъти ходи на екскурзия до Ибиса сама се децата, без него. Раздялата им се е случило през изминалия месец май, от когато футболистът се е върнал в стария си ергенски апартамент. А колумбийката е останала с децата им в семейния дом.

Двамата бяха спрягани за една от най-стабилните двойки във футбола. Запознаха се през 2010 година, по време на снимките на песента на Шакира Waka Waka, която беше химн на тогавашното първенство по футбол.

Разликата им от 10 години в нейна полза никога не е била проблем, поне така твърдяха.