април 25, 2024

Петър от Фермата след финала: Винаги съм бил близък с Хепи Ванче! Калоян беше най-достоен да спечели (Вижте как нареди Даяна)

https://kliuki.net/kliuki/petar-ot-fermata-sled-finala-vinagi-sam-bil-blizak-s-hepi-vanche-kaloyan-beshe-nay-dostoen-da-specheli-vizhte-kak-naredi-dayana/162154 Kliuki.net
Петър от Фермата след финала: Винаги съм бил близък с Хепи Ванче! Калоян беше най-достоен да спечели (Вижте как нареди Даяна)

Петър от Фермата не скри, че се е надявал Калоян да спечели

Коментарите след финала на "Фермата" тепърва ще набират скорост и разбира се, най-любопитни сред тях ще са на самите участници в най-популярното стопанство у нас. Големият победител е Ваня - Хепи Ванче, както всички я наричат, а останалите бяха много развълнувани след голямата битка и стъпването си отново във външния свят. Пилотът Петър безспорно бе един от най-противоречивите участници във формата, но и точно толкова колоритен. Сексапилът и излъчването му не оставиха равнодушна нито една от дамите в стопанството, най-вече палавата Даяна Ханджиева. [caption id="attachment_175133" align="aligncenter" width="300"]Петър от Фермата и Хепи Ванче Снимка: бТВ[/caption] След големия финал чаровникът заяви категорично, че съжалява, че Калоян не е спечелил, защото за него той е най-достойният измежду участниците. Силата на приятелството, което се заформи между двамата, Петър обясни с униформата, която ги свързва като мъже на честта. За победителката Хепи Ванче пилотът се изказа ласкаво и потвърди, че поддържат отношения и извън предаването. Той сподели, че с нея винаги са били близки, независимо как е изглеждало отстрани, защото ги свързват много общи неща и още от самото начало е имало първична химия. А по така горещия въпрос за актрисата Даяна Ханджиева, с която Аполонът изкара горещ, но бърз флирт, Петър беше лаконичен с изречението: "Насила хубост не става", пише zajenata.bg.