март 29, 2024

Петко Димитров глези Яна с нова, луксозна кола (Вижте подаръка му – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/petko-dimitrov-glezi-yana-s-nova-luksozna-kola-vizhte-podaraka-mu-foto/165011 Kliuki.net
Петко Димитров глези Яна с нова, луксозна кола (Вижте подаръка му – Фото)

Петко Димитров за пореден път зарадва своята половинка Яна

Една от най-колоритните, но и стабилни двойки у нас за пореден път привлече медийното внимание. Поводът за това е новото возило на по-красивата половинка в двойката – Яна. Както изглежда, Петко Димитров отново е намерил начин да зарадва жена си. В последните дни тя разхожда луксозно возило и никак не се колебае да го прави дори по анцуг. Мощният автомобил веднага бе засечен от интернет потребителите и по всичко личи, че си струва парите. [caption id="attachment_188715" align="aligncenter" width="300"]Яна Димитрова се похвали с луксозната си придобивка Яна Димитрова се похвали с луксозната си придобивка
Снимка: Инстаграм[/caption] Колко се е изръсил Петко, засега не става ясно. Факт е обаче, че Яна намери начин да се похвали пред феновете си в Инстаграм. Кадрите с луксозното возило обиколиха мрежата и за пореден път впечатлиха аудиторията. По всичко личи, че красавицата открито се наслаждава на новата си придобивка. На всичкото отгоре тя остава все така секси както винаги. Сравнително различният ѝ стайлинг също не остана незабелязан.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Yana Dimitrova (@yana_dimitrovaaa)

Анцузите явно неслучайно се нареждат сред новите ѝ страсти. Разбира се, Яна е от тези жени, които, и чувал да облекат, пак ще изглеждат прекрасно. Лежерното ѝ облекло нажежи обстановката и отново я нареди на централно място сред модните икони. И дори този път появата ѝ в публичното пространство да не е по бански, все още има какво да покаже. Дори и по мек ежедневен анцуг, тя е все така предизвикателна и секси, коментира още slava.bg. И макар последните ѝ кадри да са от септември месец и да я показват по бански, и през зимните месеци Яна не се отказва от сексапила си. Луксозните ѝ почивки с Петко винаги са били обект на интерес в медийното пространство и поне през лятото двамата не пропускаха да нажежават страстите със знойните си тела.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Yana Dimitrova (@yana_dimitrovaaa)