април 25, 2024

Парис Хилтън вдига грандиозна сватба (Сменя 10 тоалета на тридневна церемония)

https://kliuki.net/kliuki/paris-hiltan-vdiga-grandiozna-svatba-smenya-10-toaleta-na-tridnevna-ceremoniya/164185 Kliuki.net
Парис Хилтън вдига грандиозна сватба (Сменя 10 тоалета на тридневна церемония)

Парис Хилтън е в трескава подготовка на сватбата си

И както подобава на милионерска наследница, се очаква купонът да бъде грандиозен. Всеизвестно е, че русокоската е повече от максималистка и иска всичко да е екстра качество и категория лукс. Разбира се, и сватбата ѝ се очертава като пищно тържество. Самата Парис Хилтън споделя, че подготвя тридневен купон. Празникът ще включва много неща. Само по отношение на облеклото булката планира да смени 10 тоалета. Суетата ѝ, естествено, е пословична, затова и изборът на десетте рокли е оправдан. [caption id="attachment_184873" align="aligncenter" width="300"]Парис Хилтън обича да се кипри Парис Хилтън обича да се кипри
Снимка: инстаграм[/caption] "Обичам да сменям тоалети", подчертава младоженката с усмивка. За огромно нейно облекчение няма да се наложи да конти и годеника си с поне десетина костюма. Звездата разкри любопитните подробности пред доста широка аудитория по време на гостуването си в предаването The Tonight Show.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Тридневният купон ще бъде излъчен и като филм за зрителите. Затова и Парис подготвя любопитен документален проект. Paris in Love ще бъде излъчен в Peacock и ще има за цел да запознае публиката с младоженцеца Картър Ръм. "Чувствах, че епизодите приключиха по чудесен начин, но в същото време исках да покажа на феновете си, че съм намерила своя принц и приказката ми има щастлив край", цитира блондинката tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Сватбата, без съмнение, също ще намери своето място по канала, така че почитателите на блясъка и славата ще бъдат максимално задоволени. Парис Хилтън се сгоди за Ръм на 13 февруари. Рожденият ѝ ден даде повод за безкрайни празненства и младоженецът се възползва от мига. Двамата успяха и да си отпочинат на частен остров. Не бива да се забравя и че годежният пръстен бе специално изработен за русокоската. Както се казва, богаташката си е родена със златна лъжица.