април 18, 2024

Невероятно! Империята „Пайнер” пред фалит!

https://kliuki.net/kliuki/neveroyatno-imperiyata-payner-pred-falit/136487 Kliuki.net
Невероятно! Империята „Пайнер” пред фалит!

Меката на поп-фолка е изправена пред фалит! Вижте защо!

„Пайнер” сериозно е изправен пред заплахата за фалит. Това разпространяват злите езици.

Митко Димитров се чудел как да промени тактиката. Той поне бързо действа и вече бил направил разбор на грешките и дори предприел първи стъпки за спасяването на своята империя, като свил разходите до минимум.

Ето ги и причините, които докарали Пайнер-а до фалит.

В основата на всичко стоял застаряващият набор от звезди на фирмата.

Много от изпълнителките били в напреднала възраст и отдавна прехвърлили 40-те.  На поп-фолк феновете вече им било писнало да гледат все едни и същи закърпени от пластичните хирурзи физиономии на застаряващи лелички, които се изживяват като момичета.

[caption id="attachment_7739" align="alignright" width="183"]пайнер "Пайнер" пред фалит. "Пайнерките" станали застаряващи лелички![/caption]

Ивана, Глория, Малина, Тони Дачева, все пайнерки-ветеранки, които са втръснали на всички. Дори и певачките от следващото поколение като Емилия, Преслава, Галена, Райна, Анелия също не са първа младост и доста се  поизтъркаха.

Факт е, че последните актуални пайнерски диви са на сцената от преди 10 години.

Във фирмата има глад за нови попълнения, защото от дълго време не е създадена нито една нова звезда.

Желаещи за „придворни дами” на инженера имало много и като акули обикаляли около офиса на „Пайнер”. Момичета денонощно атакували меката на поп-фолка. Те били млади и красиви но никоя не ставала.

А и Митко Димитров изобщо не се напъвал да инвестира в тях и да ги прави звезди. Това вече и за него се е превърнало в доста скъпо удоволствие.

Създаването на една поп-фолк звезда било свързано с ужасно много разходи за клипове, тоалети, реклами, визуално тунинговане, жалвал се Митко Пайнера. Затова бил оставил нещата на самотек - кой каквото сам си направи и сам покаже и постигне.

Освен това, инженера замислял и съкращения на  „ветеранките”, което ги хвърлило в ужас и потрес, коя от тях ще детронира краля на поп-фолк дивите предстои да разберем.