април 19, 2024

Падма Лакшми от "Повелителката на подправките" с шокиращи признания: Отвлякоха ме на 16!

https://kliuki.net/kliuki/padma-lakshmi-ot-povelitelkata-na-podpravkite-s-shokirashti-priznaniya-otvlyakoha-me-na-16/155696 Kliuki.net
Падма Лакшми от "Повелителката на подправките" с шокиращи признания: Отвлякоха ме на 16!

Индийската красавица Падма Лакшми станала жертва на насилие и тормоз

Индийската суперзвезда в Холивуд Падма Лакшми направи шокиращи признания. Красавицата, която познаваме от "Повелителката на подправките", видяхме за кратко в "Ритъмът на мечтите" и "Стар Трек: Ентърпрайз", сподели подробности за живота си. Въпреки че е родена и израснала в патриархално индийско семейство в Керала, Индия, бъдещата звезда преживява две ужасни събития като тийнейджърка. "Бях на 14 когато претърпяхме пътна катастрофа. Беше ужасно. Нараних сериозно дясната си ръка и бедрото - шиха ме с дни", спомня си актрисата. Инцидентът става, докато пътува с майка си към храм в Малибу. Семейството й е разведено, когато тя е само на годинка и майка й заминава за САЩ, заедно с нея. Въпреки това тя намира сили да се пребори. Белезите от преживяното са ужасни и то до толкова, че отблъскват връстниците й. Но се превръщат и в причина на 16 години тя да преживее най-големия си ужас - отвлечена е, а похитителят й се възползва насилствено от нея. Инцидентът се случва в Лос Анджелис. Бъдещата суперзвезда на Холивуд е още невръстна тийнейджърка, но красотата й не остава незабелязана, дори и след белезите от катастрофата.

Отвличането

За да се издържа Падма работи в търговски център в Лос Анджелис, където се запознава с 23-годишен мъж. "Излизахме около четири месеца. Една вечер излязохме, а после се почувствах ужасно уморена. Не помня да съм пила алкохол. Събудих се на непознато място и изпитвах ужасно силни болки. Оказа се, че той, че ме е похитил и се възползваше от тялото ми докато бях в безсъзнание. Беше най-ужасният момент от живота ми", спомня си Падма. Актрисата разказва, че е успяла да избяга от похитителя си, но не посмяла да се оплаче нито на жените в семейството си, нито в полицията. Нужни са й обаче години, за да се възстанови от травмата. Заради това тя приема да я омъжат за писателя Салман Рушди, ставайки негова четвърта съпруга. През 2007 година обаче се развеждат след три години брак. А причината е, че той е заплашен със смърт, след като приема рицарско звание в Лондон. [caption id="attachment_143968" align="aligncenter" width="300"]Падма Лакшми проговори за миналото си сн. Flickr Падма Лакшми проговори за миналото си сн. Flickr[/caption] След този инцидент актрисата има няколко връзки, включително и с актьора Ричард Гиър. Те обаче се пазят в тайна, а от 2009 година Падма е майка на едно дете, но пази в тайна всичко около баща му. Едва наскоро актрисата се реши да проговори за инцидента с отвличането, покрай кампанията #MeToo. "Няма да помогнем, ако спазваме "кодът на мълчанието". Но ако сме открити, може да предпазим други 16-годишни девойки от подобни инциденти", казва още тя.