април 20, 2024

Официално! Шакира потвърди раздялата с Пике (Футболистът й сложил рога с 20-годишна хостеса – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/oficialno-shakira-potvardi-razdyalata-s-pike-futbolistat-y-slozhil-roga-s-20-godishna-hostesa-podrobnosti/166308 Kliuki.net
Официално! Шакира потвърди раздялата с Пике (Футболистът й сложил рога с 20-годишна хостеса – Подробности)

Шакира официално потвърди раздялата си с Жерар Пике, видя Kliuki.net.

Певицата пусна официално изявление, с което обяви, че тя и футболистът се разделят след 11 години заедно. 45-годишната певица, която има две деца от испанеца, публикува съобщението в събота, 4 юни.

В него се казва: „С огромно съжаление потвърждаваме, че се разделяме. За доброто на нашите деца, които са най-големият ни приоритет, ви молим да уважавате личното ни пространство. Благодарим за разбирането“.

Двойката има две деца – Милан на 9 и Саша на седем. Връзката им започна през 2011 година, след като се запознаха на снимките на песента на Шакира Waka Waka през 2010, за Световното първенство по футбол.

Причината за раздялата им е изневяра на футболиста. Вече беше потвърдено, че Пике е преспал с 20-годишна руса хостеса. В същото време той беше известен с пословичната си ревност към Шакира.

Оказа се, че Пике й е забранявал да облича по-разголени тоалети, дори и когато става въпрос за сценична изява. Само до преди няколко месеца нищо не предвещаваше раздялата им. През март Шакира поздрави полоовинката си за 600-та му поява с екипа на Барселона с трогателен пост в социалните мрежи.