април 19, 2024

Отрязан нос превърнал Полина Овечкина от "Супер екипаж" в звезда (Снимки и разкрития за Наталия Бардо)

https://kliuki.net/klyuki-ot-serialite/otryazan-nos-prevarnal-polina-ovechkina-ot-super-ekipazh-v-zvezda-snimki-i-razkritiya-za-nataliya-bardo/160142 Kliuki.net
Отрязан нос превърнал Полина Овечкина от "Супер екипаж" в звезда (Снимки и разкрития за Наталия Бардо)

Наталия Бардо от "Супер екипаж" станала звезда след корекция на носа си

Звездите са готови на всичко в името на успеха, а Полина Овечкина от поредицата "Супер екипаж" не прави изключение. За да си завоюва място под светлините на прожекторите, актрисата и певица Наталия Бардо си отрязала... носа. Русата чаровница от свежия ситком, който Би Ти Ви в момента излъчва, е една от най-успешните руски изпълнителки. Преди няколко години за малко да стигне чак до Евровизия, но Полина Гагарина й отмъква участието под носа и успя да грабне второто място на престижния конкурс. Малцина знаят, че Наталия започва кариерата си в шоубизнеса като риалити героиня от шоу, подобно на "Сървайвър". Младостта на актрисата била доста бурна и тя не пази особено топли спомени от детските си години. Баща й Сергей Кривозуб е европейски шампион по лека атлетика, но след като не успява да спечели световната титла се пропива и умира след втория си инсулт. Майка й работи на няколко места, за да ги издържа, а семейството постоянно се мести. През ученическите си години Наталия сменя над 12 учебни заведения. Отделно, заради тежкия живот и липсата на майка й, която постоянно се борела за прехраната им, до пети клас ходела постоянно на психолог. Музиката се оказва спасението на Бардо от депресията. Още от дете тя обичала да пее и танцува и посещавала редовно школа за таланти, а след това и баскетболен клуб. Като малка тренирала и художествена гимнастика, а след това прекарала десет години в обучение по салонни танци. Но нищо от това не й пречело да прояви забележителни наклонности към математиката. Така или иначе обаче съдбата й чертае друг път, пише  uznayvse.ru. [caption id="attachment_165549" align="aligncenter" width="300"]Отрязан нос превръща Наталия Бардо от "Супер екипаж" в звезда сн. Инстаграм Отрязан нос превръща Наталия Бардо от "Супер екипаж" в звезда сн. Инстаграм[/caption] Едва на 14 години, благодарение на майка си попада на снимачна площадка и е запленена от видяното. И от това определя пътя й в живота. Майка й смята актьорската професия за неприлична и праща дъщеря си да учи банково дело в Московския институт, но след третата година напуснала.

От Кривозуб до Бардо

През 2006 година пробва да играе в лентата "Пушкин: Последният дуел", а след това има и епизодично участие в сериала "Прокълнатият рай". Големият пробив обаче идва с участието й в "Дом - 2" Риалити шоу, подобно на "Сървайвър". Там появата й по бански определено привлича вниманието и то не само на мъжете от шоуто. Актрисата напуска шоуто след няколко месеца и две любовни авантюри, уморена от скандалите в ефира. Но по-решена от всякога да стане звезда. А влизането й в театралното училище е достойно за сюжет на сапунен сериал. Един ден, докато върви по улицата, вижда възпитаниците на един от най-престижните театрални институти в Москва, докато се забавляват на двора. Девойката решава, че иска да стане част от тях и се явява на приемните изпити. Нито възрастта й - 22 години, нито това, че се проваля на изпита по изкуствознание я спират. Тя устройва такава театрална сцена на преподавателите си, като пада на колене на пода, че те просто не могат да не я вземат. И тя се превръща в звезда. Горе-долу по същото време променя и фамилията си на Бардо. Както твърди тя, не от сантимент към Бриджит Бардо, или защото се срамува от своята фамилия, а като реверанс към баба си. Моминското име на майка й е Бардо, а дядо й се казвал Фрасоас Бардо и бил известен парфюмерист. Затова, когато започнали да я канят за различни роли, Наталия се представяла с новия си псевдоним. Около 2012 година Наталия започва да се превръща в популярна актриса и режисьори и мениджъри в един глас й заявили, че ако иска да се превърне в звезда, трябва да направи някои корекции по себе си. И актрисата си отрязала носа. Изненадващо, но минималната промяна във визията й имала моментален ефект. Получила главна роля във филма "Верокиа" изгубеното щастие", "Алпинист", а след това и в други. А след като се запознава през 2007 година с Лейди Гага на ваканция в Доминикана - пропява. Първоначално прави кавър на песента на Гага "Алехандро", а след това създава свои авторски песни, които бързо стават хитове. Отделно се занимава и с активна благотворителност, което я превръща и в любимка на цялото общество. А за децата е почти феята от приказките.

Скандалният развод

Кариерата й започва зрелищно, но личния й живот е още по-пикантен. Наталия се омъжва едва на 19, за 39 годишния бизнесмен Сергей Русаков. Идилията продължава едва три години. Двамата се развеждат след невероятен скандал в Тайланд, при който се стига до викане на полиция. "Опостушихме цялата вила. Замервахме се с мебели, предмети, изпочупихме дори дизайнерските вази. Ситуацията беше толкова нажежена, че се страхувах за живота си", споделя Бардо.

 
View this post on Instagram
 

Have a nice day☀️ #bardonatateam

A post shared by Bardo Natalia (@bardonata) on

Разводът официално бил даден през 2012 година. Две години били необходими на съда, за да раздели семейното имущество, тъй като съпрузите се хващали за гушите при всяка среща. През 2015-та Наталия среща голямата си любов - режисьора Мариус Вайсберг, който е автор на комедиите "Любов в големия град", "8 идеални срещи" и "Момиче с леко поведение". Двамата се влюбили буквално от пръв поглед, а малко след това се оженили. През 2017-та година Наталия ражда син - Ерик и дори мисли за второ дете.

 
View this post on Instagram
 

Какое блюдо точно будет на вашем новогоднем столе??

A post shared by Bardo Natalia (@bardonata) on

Малко след това се снима и в ситкома "Супер екипаж" и драмата "Нощна смяна", а българските зрители отскоро имат възможност да я видят в ролята на жена - пилот в забавната комедия.

 
View this post on Instagram
 

А вы задумывались, как проходят съемки фильмов с участием самолёта? Я открою вам сегодня небольшую тайну??‍♀️ ⠀ Съёмки «Улетного экипажа» проходили в авиасимуляторе @dream.aero, который является точной копией кабины пилотов, и каждая кнопочка в нем на 100% настоящая? Чтобы поучаствовать в «полёте» вы не должны быть профессиональным пилотом, в @dream.aero может попасть любой желающий. ⠀ Несмотря на частые перелеты, я все равно боюсь летать, и успешно бороться с аэрофобией мне также помогает этот тренажёр. ⠀ Вы можете выбрать любое направление для своего учебного полёта и совершить посадку в лучшие аэропорты мира✈️ ______________________ Have you ever thought how they film ? movies with airplanes involved? Today I’ll tell you a little secret??‍♀ Filming of “Uletnyi ekipazh” were successfully made in flight simulators @dream.aero, which ones is an accurate copy of real pilot’s cabins, and each button inside there as 100% real? If you’d like to become a part of a “flight” without being a professional pilot, welcome to @dream.aero where anybody can try to become a pilot. Despite frequent flights, I’m still afraid of flying and this simulation machine helps me to work on it to reduce the fear. You can choose the direction for your flight and arrive at the best airports of the world ? ?✈️

A post shared by Bardo Natalia (@bardonata) on