март 29, 2024

Орлин Горанов: Два пъти месечно хода на маникюр, педикюр и…

https://kliuki.net/kliuki/orlin-goranov-dva-pati-mesechno-hoda-na-manikyur-pedikyur-i/167012 Kliuki.net
Орлин Горанов: Два пъти месечно хода на маникюр, педикюр и…

Оправдава бързото си шофиране с липсата на време
На 8 август Орлин Горанов навърши 65 години. Разкрива, че отбелязал празника на яхта с приятели. Пийнали по едно питие след полунощ и си легнали. Изненадата обаче дошла на сутринта – когато се събудил цялата яхта била украсена, имало маскенбал, песни, танци, торта…

При все, че гледа да се обгражда с млади хора и той самият се чувства като младеж разкрива, че с напредването на възрастта, човек осъзнава все повече значението на всеки ден и година. От малък е научен, че винаги трябва да има програма, цели и мечти, които да следва. Животът не се случва днес или утре – повечето неща се нуждаят от време, за да узреят, категоричен е той. В дните, в които нищо не му се прави, а същевременно има редица ангажименти, организира тялото и енергията си и действа.

Твърди, че добрият му външен вид се дължи на гена му. Освен това човек не трябва да забравя, че външният му вид е огледало на вътрешното му аз. Посещава два пъти в месеца студиото за красота на съпругата си, където се възползва от маникюр, педикюр и подстригване на веждите.

При все, че скоро ще се влее в редиците на родните пенсионери, не допуска, че ще си стои по цял ден у дома и ще брои мухи. Има достатъчно ангажименти, които и занапред ще го карат да се чувства полезен, а и освен това ще получава някакви дивиденти от тях. Ще реши в последствие дали ще се раздели с Представителния ансамбъл на въоръжените сили, където е на щат или ще остане още няколко години.

По отношение на предупрежденията за предстоящата тежка зима споделя, че ще се събират по-често повече хора да се топлят и така ще изкарат. Що се отнася до инфлацията отбелязва, че ако се появят умни държавни мъже и впрегнат огромния ресурс, който имаме, много бързо ще излезем от тази ситуация. В този ред на мисли недоумява защо се бавят още. Въпреки всичко случващо се остава непоправим оптимист и отбелязва, че ако беше песимист, досега да е тръгнал към гробищния парк в „Орландовци“.

Разкрива, че договорът му в предаването „Последният печели“ изтича в края на годината, но се надява той да бъде подновен. Не се притеснява от конкурентни предавания. Споделя, че откакто е в БНТ, не е получавал оферти от други медии. Никога не се е притеснявал, че не е достатъчно подготвен за водещ на предаването.

Преподава пеене в Югозападния университет и се надява локдауните вече да са зад гърба ни, тъй като е категоричен, че такава дисциплина не може да бъде преподавана онлайн. След броени дни стартира новата учебна година в университета.

Не крие, че през годините е имал проблеми с некоректни мениджъри. Твърди обаче, че не желае да затормозява паметта си с такива неща и отдавна ги е изтрил. Сега просто се старае да не попада повече в такива ситуации.
Първият му хонорар бил 2.50 лв. По онова време бил на 10 години и ходел на училище с 20 стотинки в джоба. Парите му стигали за една малка боза и две кифли с мармалад. Всеки ден му оставали по 4 стотинки и в края на седмицата имал 20 стотинки, за да отиде на кино.

След като в продължение на няколко месеца остана без шофьорска книжка заради превишена скорост, твърди, че му е било супер и е преоткрил градския транспорт. Дори и след като е бил санкциониран, не шофира внимателно. Оправдава този си порок с това, че времето не му стига и го цени твърде много и заради това шофира бързо.

Нито той, нито съпругата му обръщат внимание на клюките, които го замесват в любовни връзки с дуетната му половинка Кристина Димитрова.
Споделя, че къщата в родната му Берковица пустее, защото вече не останали живи роднини. Категоричен е обаче, че за да се върне там, трябва да има някаква мотивация. Ако се осъществят плановете да се превърне в ски курорт, несъмнено градът ще се възроди като туристическа дестинация, заключава Орлин Горанов.
Източник: Уикенд