март 28, 2024

Няма да ги познаете! Вижте звездите от ABBA 40 години по-късно (Снимки преди и сега)

https://kliuki.net/kliuki/nyama-da-gi-poznaete-vizhte-zvezdite-ot-abba-40-godini-po-kasno-snimki-predi-i-sega/166278 Kliuki.net
Няма да ги познаете! Вижте звездите от ABBA 40 години по-късно (Снимки преди и сега)

Култовата група ABBA шашна феновете с ненадейна среща

Легендите в попмузиката, с които пораснаха и остаряха цели поколения, се събраха цели 40 години след последната си среща. Повод за легендарното събиране стана техният виртуален спектакъл Voyage. Той се състоя в четвъртък, а мястото на грандиозното шоу бе Лондон. Именно английската столица ще бъде центърът на събитията в следващите месеци до края на октомври. Цялостното представяне започна едва вчера и се очаква да се вихри седем дни в всяка седмица, а почитателите на легендарните ABBA ще имат възможността да следят гигантска холограма с изпълнителите и техните виртуални концерти.

Няма да ги познаете! Вижте звездите от ABBA 40 години по-късно (Снимки преди и сега)
Звездите се събраха в Лондон Снимка: Инстаграм

Безспорно 40 години са мащабна цифра. Именно преди толкова време членовете на състава се видяха в сърцето на Великобритания. Бьорн Улвеус, Бени Андершон, Агнета Фелтскуг и Ани-Фрид Люнгста постигнаха невиждани върхове в музиката. Поостарели и “овехтели” те не забравиха почитателите си и намериха начин да достигнат до сърцата им.

Няма да ги познаете! Вижте звездите от ABBA 40 години по-късно (Снимки преди и сега) - Снимка 2
Времето си казва думата, нали? Снимка: Инстаграм

Холограмният концерт ще представи аватарите им и именно те ще имат честта да направят голямото шоу. И макар вече попемблемите да са с побелели коси, музиката им радва и млади, и стари. Стайлингът на звездите също бе впечатляващ и както се казва, всяка модна икона би могла да научи нещо от тях. Добре дошли отново!

https://www.youtube.com/embed/unfzfe8f9NI

Източник: slobodenpecat.mk