март 29, 2024

Нов спонсор наду бомбите на Радинела Чушева

https://kliuki.net/liubopitno/nov-sponsor-nadu-bombite-na-radinela-chusheva/166361 Kliuki.net
Нов спонсор наду бомбите на Радинела Чушева

Той е значително по-млад от предишния

Неотдавна силиконовата Мис България 2019 – Радинела Чушева разкри, че има нов мъж в живота си.

Тя е зарязала възрастния си любовник и бързо се е ориентирала към нещо по-младо и свежо.

Според запознати сегашният й приятел е около 30-годишен. Въпреки това той също разполага със солидни финансови средства и я глези с луксозни подаръци и екзотични почивки.

Наскоро тя призна, че да си влюбен е уникално чувство, но побърза да уточни, че трябва да е разумно, а не глупаво, тъй като границата между двете е доста тънка.

Нов спонсор наду бомбите на Радинела Чушева

По-наблюдателните са забелязали, че откакто е с новия мъж в живота си, е напомпала още повече бомбите.

Факт е, че когато спечели титлата Мис България също имаше импланти, но разликата към днешна дата е видима. Предполага се, че наливането на още силикон е спонсорирано от новата й изгора.

До неотдавна тя подгряваше леглото на 65-годишния строителен предприемач Коста, за когото се знае, че не само е семеен, а има и внуци. Това обаче не го спираше да демонстрира публично връзката си с Радинела Чушева.

Миналото лято двамата бяха забелязани да си разменят ласки на плажа в курорта Св. Св. Константин и Елена. Били отседнали в луксозна вила, цените в която започват от 800 лева за вечер. Двамата не се свеняха да се натискат из столични ресторанти.

Мълвата носи, че Радинела Чушева била принудена да търси нов спонсор, тъй като старчокът й резнал кранчето. Освен това напоследък го нападнали типичните за възрастта му болести.

Наскоро миската призна, че докато била част от екипа „Господари на ефира“, Васил Василев-Зуека не спирал да я ухажва и едвам се избавила от него.

Източник: Уикенд