април 26, 2024

Новият на Джулиана Гани се вживя в ролята на баща на Давид (Теодор не се отделя от мъника – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/noviyat-na-dzhuliana-gani-se-vzhivya-v-rolyata-na-bashta-na-david-teodor-ne-se-otdelya-ot-manika-foto/165964 Kliuki.net
Новият на Джулиана Гани се вживя в ролята на баща на Давид (Теодор не се отделя от мъника – Фото)

Джулиана Гани бърза да направи от новия си отличен татко на Давид

Типично в стила на моделката тя не се посвени и мигновено събра новия си благоверен и сина си. Както изглежда, тримата започват да го играят голямо щастливо семейство. Почти дни след края на делото и решението за попечителство Джулиана Гани е с една крачка напред в плановете си. Напук на Илиян Найденов, когото заряза заради уж изневяра от негова страна, моделката явно е решила да го дразни.

[caption id="attachment_192806" align="aligncenter" width="300"]Джулиана Гани и Теодор го играят голямо щастливо семейство Джулиана Гани и Теодор го играят голямо щастливо семейство
Снимка: Инстаграм[/caption]

Според слуховете бащата на Давид не искал новият на Гани да присъства на срещите ѝ с детето. Съдът, разбира се, не уважи подобни искания и така Джулиана е свободна да организира времето на сина си по свое усмотрение. И ако това включва потенциален нов татко, няма никакви проблеми. Теодор, от своя страна, явно харесва да дундурка хлапето на любимата си.

Последният им кадър в Инстаграм бе повече от показателен. Тримата се забавляват заедно, а Давид се заиграва с ушите на Гецов, при това качен на раменете му. Доколко бившият е очарован от идеята гаджето на русокоската да общува с мъника му, все още не е известно. Предвид настроенията му към нея вероятно не приветства с радост подобни волности. Дано тя е доволна от развитието на ситуацията!