СЕНЗАЦИОННО! Има ли Никол чувства към Ласкин? (ВИДЕО)

Никол Станкулова и Иван Ласкин флиртували през цялото време, Алекс настояла да изкарат мъжа й оттам

Никол Станкулова
Никол Станкулова тъжи по Ласкин

Никол Станкулова едва не се разплака след внезапното излизане на Иван Ласкин от ВИП Брадър. Днес на сайта на риалити шоуто пък бе качено видео, в което синоптичката отново изразява тъгата си по липсата на Иван.

„Дойде Иван, вдигна адреналина много и сега си тръгна и ние сме като едни овце тука”, оплака се Никол пред Златка и Кристина Патрашкова.

Никол Станкулова е луда по Иван Ласкин. Пролича си още с влизането му в Къщата. През цялото време се стрелкаха с погледи и на Иван много му личеше как се държи с нея и колко е лапнал. За какво мислите така набързо го изкараха от ВИП Брадър. Жена му Алекс се е разпискала.”

Това е едно от много конспиративни мнения на зрители, които можем да прочетем по форумите за интригата между Ласкин и Никол.

Фенове на предаването са убедени, че между тях през цялото време са прехвърчали искри. Нещо повече – според зрители флиртът им датира още от участието им в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. Тогава Иван Ласкин се държа грубо и арогантно, но към края на участието си започна да проявява симпатии, а Никол не скри колко е очарована от него.

В Къщата пък по време на мисията на Станкулова като Тенекиения човек, Иван Ласкин също не скри колко много й симпатизира.

1 коментар
  1. Ivan Ivanov казва

    Ласкин е перфектен за Коледно прасе! Толкова пържоли ще излязат от него, че чак и мас за готвене може да се отдели – и аз бих тъжил, ако не му тегля ножа на НГ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.