март 28, 2024

Никол Божинова с приказен рожден ден (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nikol-bozhinova-s-prikazen-rozhden-den-snimki/146475 Kliuki.net
Никол Божинова с приказен рожден ден (Снимки)

Никол Божинова отпразнува подобаващо третия си рожден денНикол Божинова с приказен рожден ден, похвали се майка й

Никол Божинова отпразнува третия си рожден ден, който беше на 1 април. При това съвсем подобаващо. Родителите на малката сладурана се бяха постарали нищо да не липсва за личния й празник и организираха същинско приказно тържество под надслов "Маша и мечока". Както поканите, така и самия декор на празника бяха в този горски стил.

[caption id="attachment_91752" align="alignleft" width="300"]Никол Божинова отпразнува третия си рожден ден Никол Божинова отпразнува третия си рожден ден[/caption]

Както и основният подарък на малката Никол - пони, което гордият татко Валери Божинов сподели в профила си във Фейсбук. По всичко личи, че макар да са в развод, той и Николета Лозанова са решили да загърбят собствените си дрязги и разправии в името на дъщеря си, за да й осигурят доколкото е възможно комфортно детство.

Поне това е мнението на близки до двойката, които са наясно със случващото се между тях. Както знаете, футболистът и плеймейтката обявиха преди няколко седмици, че са решили да се разделят след 4-годишен брак.

И двамата обаче категорично отказаха да коментират причините, довели до разрива. Заради което в светското пространство се появиха какви ли не слухове - както за негови, така и за нейни изневери.

Преди няколко дена стана ясно, че Божинов е подал молбата за развод, след като двамата с майката на дъщеря му са успели да се разберат за условията по разтрогването на брака си. Малката Никол Божинова най-вероятно ще остане с майка си като баща й ще може да я вижда винаги, когато поиска, коментират запознати.

Самата Николета пък честити празника на дъщеря си с видео, което качи в профила си във Фейсбук. Което видео обаче не се хареса на феновете, тъй като го намериха за позьорско. Можете да го видите ТУК.

[gallery link="file" ids="91753,91754,91755"]