април 20, 2024

Николета Лозанова тъне в лукс на Нова година в Рим (Моделката се фука с новото си Д – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-tane-v-luks-na-nova-godina-v-rim-modelkata-se-fuka-s-novoto-si-d-video/165405 Kliuki.net
Николета Лозанова тъне в лукс на Нова година в Рим (Моделката се фука с новото си Д – Видео)

Влюбената двойка се глези в лукс в Рим за Нова година, моделката не пропусна да се изфука с новите си задни части

Николета Лозанова и Ники Михайлов се подариха едно лукс изпращане на стара и посрещане на новата година. Никой не се е съмнявал, че ВИП двойката ще удари в земята останалите български звездни двойки с бляскавото тържество, с което се глезят не то не къде да е, а в един от най-престижните хотели във Вечния град Рим. Райското кътче хотел „Hassler Roma"е петзвезден и от стаите му се разкрива приказна панорамна гледка, тъй като той се издига над Испанските стълби.Които са се прочули като място за любовни срещи. Николета Лозанова се похвали с видео как се приготвя за Нова година като акцентира на дупето си.Което е най-новата й придобивка, благодарение на скъпарка пластична корекция.  Облечена в блестящ по тялото тоалет плаймейтката показва на феновете си изваяното си бразилско дупе.
Последователите на половинката на Ники Михайлов бяха удивени от гледката. Те засипаха племейтката с комплименти за избора й на облекло за новогодишната нощ и за умението й да демонстрира сексапил, предават от hotarena.net.
Има и такива обаче, които се заяждат и коментират, че гледката наистина е прекрасна, но тая, която се вижда от терасата на хотела, а не на тази, което се дупи на терасата!