април 26, 2024

Николета Лозанова си платила за рекламата от Долче и Габана

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-si-platila-za-reklamata-ot-dolche-i-gabana/146546 Kliuki.net
Николета Лозанова си платила за рекламата от Долче и Габана

Николета Лозанова е платила, за да се появи на страницата на Стефано Габана

Николета Лозанова непрекъснато се излага в желанието си да е на гребена на вълната на общественото внимание. За тази цел дори си е платила за рекламата от Долче и Габана.

[caption id="attachment_92086" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова си е платила за прословутия пост Николета Лозанова си е платила за прословутия пост[/caption]

Неотдавна, жадната за слава плейметка, се изцепи, че Стефано Габана, световноизвестният дизайнер, бил впечатлен от снимката й с Никол и затова я качил в социалната мрежа. Просто решението било изцяло на дизйнера, според бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов.

Роклите наистина са красиви и са на популяраната марка Dolce&Gabbana, но известният дизайнер и представа си нямал за нахаканата си клиентка, тъй като тоалетите са купени в България.

Водещата на „Папараци” се похвали, по-точно излъга във Фейсбук, че е получила одобрението на модния гуру. С цялото си нахалство тя твърди, че била приятно изненадана от факта, че дизйнерът е харесал нейната снимка и решил да я качи в социалната мрежа, но самата тя не знаела за избора му. Това са фантазиите на Николета.

Но истината е съвсем друга. Плейметката предварително е знаела за съдбата на въпросната фотография, защото е платила сто евро, за да я публикуват и тя да получи минутка слава. Този път Николета отиде твърде далеч, възмущават се форумци и доказва, че наглостта няма граници, научиха от hotnews.bg.

Да припомним, че става въпрос за фотоса от рождения ден на малката Никол, където майка и дъщеря са в еднакви тоалети на известната марка Dolce&Gabbana. На партито, което мама Николета спретна в неин стил – шумно и показно, присъства и таткото, Валери Божинов. Той се беше стъкнал с червено кожено яке, явно за да бъде в тон с тоалетите на майка и дъщеря.