април 24, 2024

Николета Лозанова се намеси във войната между Джина Стоева и Алисия

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-se-namesi-vav-voynata-mezhdu-dzhina-stoeva-i-alisiya/146710 Kliuki.net
Николета Лозанова се намеси във войната между Джина Стоева и Алисия

Николета Лозанова, съвсем очаквано, взе страната на Джина СтоеваНиколета Лозанова не пропусна случая да уязви съперницата си

Николета Лозанова се намеси в скандала между Джина Стоева и Алисия. Съвсем очаквано, на страната на първата. Плеймейтката побърза да се възползва от разразилата се война между двете певици, която доведе до напускането на Ара от страна на Стоева. Причината, както вече е добре известно на всички, е парчето "Не давам да си чужда", дует на Тони Стораро и Алисия.

[caption id="attachment_93035" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова се съюзи с Джина Стоева Николета Лозанова се съюзи с Джина Стоева[/caption]

Което е трябвало да бъде съвместно между Стораро и Джина Стоева. Алисия обаче се намесила, тъй като си харесала песента и заявила на шефовете на Ара, че трябва да дадат песента на нея. И тъй като тя е доста по-оборотната от Джина, постигнала своето.

За неин ужас обаче Джина не си замълча, а разтръби скандалното поведение на колежката си, заради което дори напусна компанията. А Николета Лозанова побърза да я покани като специален гост в предаването си Папараци, където Стоева ще има трибуна отново да разкаже своята версия на случилото се. Която, естествено, не е никак ласкава за Ася от Вакарел, както е истинското име на Алисия.

Това пък е добре дошло за плеймейтката, която с удоволствие излъчва всичко, което е излагащо за съперницата й. По всичко личи, че новосформираната коалиция "Николета-Джина" е готова да нанесе съкрушителен удар по Алисия.

За това намекна и самата моделка с поста си във Фейсбук, с който промотира интервюто с Джина. В който пост Ни Ло в прав текст заявява, че е време истинските лица на "примите" да лъснат в ефира. Като за всички е ясно за коя прима точно говори Лозанова, видяха от hotarena.net.