март 28, 2024

Николета Лозанова проговори за връзката си с Ники М: Издържа на провокациите и егото ни! (Вижте как му се обясни в любов)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-progovori-za-vrazkata-si-s-niki-m-izdarzha-na-provokaciite-i-egoto-ni-vizhte-kak-mu-se-obyasni-v-lyubov/154011 Kliuki.net
Николета Лозанова проговори за връзката си с Ники М: Издържа на провокациите и егото ни! (Вижте как му се обясни в любов)

Николета Лозанова най-сетне проговори за връзката си с Ники М, плейметката навръх 14 февруари му се обясни в любов

Николета Лозанова навръх празника на влюбените „Св. Валентин” призна колко е влюбена в Николай Михайлов. Тя  пусна мило послание към любимия си. В което прочувствено му се обясни в любов. Лозанова, която от известно време се намира в Никозия където играе футболистътза първи път публично говори за връзката си с него. И наистина в такъв ден като днешния когато всички влюбени по целия свят празнуват няма как да не признаеш най-вдъхновяващата си любов, както моделката я нарича.Николета Лозанова проговори за връзката си с Ники М: Издържа на провокациите и егото ни! (Вижте как му се обясни в любов) Ни Ло пусна пост в социалната мрежа, в който споделя най-съкровените си чувства към половинката си. Тя пише, че изпепеляващата им любов е издържала на времето и на всякакви провокации и на предизвикателствата. Като и на голямото им его. Тя смята, че такава любов е достойна за награда като Оскар. Николета поздравява Ники с думите: „Честит „Свети Валентин” мое всичко!” [gallery ids="135324"] Според последните слухове връзката между влюбените гълъбчета се задълбочава. Говори се, че може би скоро ще минат под венчило. Футболният вратар в навечерието на Коледните си празници си пожела тази година да стане татко. След като Николета се пресели при него в Кипър нищо чудно и да работят усилено по въпроса за наследник.