април 24, 2024

Николета Лозанова и новият й в див екшън на летище София

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-i-noviyat-y-v-div-ekshan-na-letishte-sofiya/146626 Kliuki.net
Николета Лозанова и новият й в див екшън на летище София

Николета Лозанова беше на романтична почивка с новия си

Николета Лозанова и новият й в див и куриозен екшън на летище София. Съвсем в неин стил. Тя до такава степен е вманиачена на тема конспирации и папараци, явно под влияние на едноименно си предаването, че доста време заедно с новият си любим се скатавали на летище „София”, за да не бъдат засечени от журналистите. По това време там наистина е имало доста репортери, но те не са дебнали новата светска двойка, а са чакали известния ни тенисист Григор Димитров.

[caption id="attachment_92446" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова вече демонстрира, че има нов Николета Лозанова вече демонстрира, че има нов[/caption]

А сега съвсем нормално да си отговорим на въпроса какво е правила на аерогарата новоизлюпената двойка. Двамата се връщали не от къде да е, а от Франция, където били на едноседмична романтична разходка.

Запознати споделят, че новият мъж до плейметката, освен много богат, което не ни изненадва, бил и лудо влюбен в нея. И в знак на пламенните си чувства й подарил това мечтано пътуване. С него побърза да се похвали самата плейметка, като публикува няколко снимки в мрежата, на които собствената й персона е сама, но изпраща въздушни целувки на човека срещу нея. Явно на този, който я снима.

Засега скандалната дама прави всичко възможно да скрие новата си тръпка от публичното пространство, но едва ли ще устои дълго на изкушението да се изфука в мрежата.

Сигурно ще има с какво още. Едва ли влюбеният богаташ ще я остави само с воаяжа до Френската ривиера, Кан Сен Тропе, Монте Карло. А и водещата на папараци едва ли ще се задоволи, само с това пътуване, разбира се, ако успее да задържи тайнствения любим до себе си.

Поне засега той я глези като принцеса и й угажда във всичко, научиха от Hotarena.net.