април 25, 2024

Николета Лозанова вече не крие, че си има нов (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-veche-ne-krie-che-si-ima-nov-snimka/146612 Kliuki.net
Николета Лозанова вече не крие, че си има нов (Снимка)

Николета Лозанова се снима заедно с новия си в колата муНиколета Лозанова вече е прежалила Валери Божинов

Николета Лозанова вече не крие, че си има нов. По всичко личи, че плеймейтката е прежалила съпруга си, ако изобщо някога е страдала за раздялата им, и се наслаждава на новата си връзка. Лично тя пусна снимка, направена в колата на новия й. На кадъра ясно се вижда, че на шофьорската седалка е мъж, облечен с тениска с къс ръкав.

[caption id="attachment_92380" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова си има нов Николета Лозанова си има нов[/caption]

Според близките до моделката въпросният човек е новата й тръпка, но тя умишлено крие лицето му, за да не предизвиква излишно внимание към себе си. Още повече, че в момента е в процес на развод със съпруга си Валери и се опитва да го уличи във всички възможни изневери, за да прибере колкото се може повече пари от него. И съвсем естествено, новината за нейна афера още преди разводът да е факт, няма да й бъде от полза, категорични са запознати.

[caption id="attachment_92381" align="aligncenter" width="300"]Татусът на Валери Божинов на дясната ръка Татусът на Валери Божинов на дясната ръка[/caption]

При по-внимателно вглеждане в снимката, позицията на ръката на мистериозния господин навява съмнения, че в момента дланта му се намира върху бедрото на Николета, коментират онлайн потребителите. Което съвсем не оставя съмнения какви всъщност са отношенията им.

И макар някои от феновете да се съмняват, че ръката може да принадлежи на Валери Божинов, това е доста малко вероятно. Тъй като футболистът има татуировка точно там, която на снимката липсва, коментират наблюдателните форумци.

По всичко личи, че Николета Лозанова е отсвирила тотално съпруга си и вече чака развода. Дали тогава ще разберем с кого го е заменила или до тогава и новият й ще е в миналото, можем само да гадаем.