март 29, 2024

Ники Михайлов посреща Великден съвсем сам

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-posreshta-velikden-savsem-sam/146532 Kliuki.net
Ники Михайлов посреща Великден съвсем сам

Ники Михайлов ще бъде съвсем сам на празника

Националният ни вратар Ники Михайлов пусна своя снимка на страницата си във Фейсбук, как се подготвя за светлия празник Великден. Нищо, че ще го посреща сам, Михайлов се е заел да боядисва великденски яйца и на фотоса изглежда усмихнат и щастлив. За отрицателно време фотографията набра скорост , обиколи мрежата и получи над 1600 харесвания.

[caption id="attachment_92011" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов ще бъде сам на Великден Ники Михайлов ще бъде сам на Великден[/caption]

Футболистът посреща най-големия християнски празник сам в Турция по известни на всички причини. Михайлов е свикнал да живее самичък, без жена до себе си, но спазва християнските традиции и затова зарадва феновете си с фотоса, като ги попита дали и те са очервили яйцата си. Коментарите са много и доста положителни, но не липсват и такива, които се заяждат с вратаря на футболна тема. Неуспехите на националният ни тим са трън в очите на футболните запалянковци и те не пропускат да намекнат за това дори преди светлия празник.

След раздялата си с половинката си Алисия, Михайлов стана обект на комерсиални жени, които искат да го оплетат в мрежите си, като най-желан от тях ерген. Интересът към него е огромен и се следят всички негови публикации във Фейсбук и коментари по повод краят на връзката му с Алисия.

Неотдавна Михайлов сподели защо се е разделил с певицата след четири годишна връзка, в която са преживели много хубави моменти. Кариерите и големите разстояния са нещата, които ни делят, разказва национала. Той добавя, че му е писнало от нелепи писания относно отношенията между двамата. Споменава и това, че през тези години Алисия е била единствената жена до него и дори, че скоро едва ли ще има друга. Тя и Валерко са му много мили и винаги могат да разчитат на помощта му, научиха от hotarena.net.