април 27, 2024

Ники Михайлов меси сам козунаци, Валери боядисва яйца (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-mesi-sam-kozunaci-valeri-boyadisva-yayca-snimki/146540 Kliuki.net
Ники Михайлов меси сам козунаци, Валери боядисва яйца (Снимки)

Ники Михайлов посрещна празника съвсем сам, Валери Божинов същоНики Михайлов беше принуден да се подготви сам за празника, Антония Петрова се фука с тузраски яйца

Ники Михайлов беше принуден сам да се приготви за Великденските празници тази година. В последните четири години вратарят неизменно празнуваше заедно с Алисия, която се грижеше както за приготвянето на козунаците, така и за боядисването на яйцата, разкриват близки до вече бившата двойка. След като двамата се разделиха обаче, Михайлов-младши трябваше да се справи съвсем сам с цялата дейност около подготовката за празника.

[caption id="attachment_92051" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов е изфука как меси козунак Ники Михайлов е изфука как меси козунак[/caption]

Вратарят сам боядиса яйцата, а после се изфука и как меси козунак. По всичко личи, че е успял да се справи със задачата, коментират онлайн потребителите. Колегата му в националния отбор и баджанак в личен план Валери Божинов също беше в подобно положение.

След като стана ясно, че той и Николета уж ще се развеждат, футболистът се изнесе от семейното жилище и заживя отново като ерген. И той обаче не пропусна да се похвали с боядисаните яйца за Велкден, като не стана много ясно дали ги е ошарил лично той или е разчитал на чужда помощ.

niki m qicaТретата страна от любовния четириъгълник - Алисия, не пропусна да се похвали с домашно направения козунак, по рецепта на майка си. Близки до певицата разкриват, че тя е била на празника със сина си - малкия Валерко.

В същото време съперницата й Николета Лозанова се е покрила и нетипично за нея, не споделя абсолютно нищо. Плеймейтката потъна вдън земя след като си позволи да нарече водеща от БНТ "Боклук" и явно се надява скандалът да поутихне и тогава да напомни за себе си.

Друга родна знаменитост - Антония Петрова, не изневери на стила си и се изфука с доста скъпарско изглеждащи великденски яйца. Не стана ясно само дали тя ги е боядисала сама или ги е ползвала само за снимката.

Щерката на Глория - Симона, пък прекара празниците по равно с майка си и със семейството на баща си.

[caption id="attachment_92055" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия[/caption] [caption id="attachment_92057" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Антония Петрова[/caption] [caption id="attachment_92058" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов[/caption]