април 19, 2024

Нещо горещо се случва в живота на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

https://kliuki.net/kliuki/neshto-goreshto-se-sluchva-v-zhivota-na-sasho-kadiev-i-ivelina-choeva/167002 Kliuki.net
Нещо горещо се случва в живота на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Дори Катето Евро в крайна сметка се предаде пред чара й
По всичко личи, че Сашо Кадиев крои сериозни планове да се раздели с ергенския си живот и да премине в графата „женени мъже“.

Във вторник новата му изгора – моделът Ивелина Чоева показа годежен пръстен на безименния си пръст на дясната ръка. Няма да е чудно, ако актьорът и тв водещ Сашо Кадиев й е предложил брак.

При все, че до момента красавицата не е обявила официално, че е сгодена, прави впечатление, че всячески се опитва да привлече вниманието в социалните мрежи не толкова върху себе си, колкото върху бижуто.

За да не бъде твърде прозрачен намекът, тя е публикувала разказ за костюма, в който е облечена като същевременно демонстрира пръстена.
За костюма Чоева разказва, че има специална история. Докато била в Тел Авив си срязала крака по време на бурна нощ и се наложило тя, Сашо Кадиев и Алекс Богданска да прекарат цял ден в Спешното отделение. В един момент Алекс и Сашо оставили Ивелина Чоева заедно с Теодора Краева да хапват и се върнали с това синьо бижу.
Видели го в магазина на отсрещната улица и решили да я зарадват. В заключение Чоева споделя, че много обича дрехи с история и подчертава, че тази е точно такава.

Припомняме, че компанията, чиито имена бяха споменати по-горе, бяха заедно в Тел Авив през месец май.
Странното е, че малкото коментари на разказа, са свързани с дрехата и явно на никого не е направил впечатление пръстенът.

Предполагаемата причина за липса на коментари относно бижуто е, че никой не се е сетил да прегледа следващите два фотоса, публикувани от Чоева. Именно те са интересните. На тях ясно личи, че камъкът е с доста добър размер, което идва да рече, че Сашо Кадиев е развързал кесията.

Предвид факта, че на старите снимки на Чоева не се вижда това бижу, се предполага, че е нов. Споделените от нея кадри, са от луксозен ресторант в Мадрид. В случай, че това наистина е годежен пръстен, то тогава предложението за брак вероятно е било направено съвсем скоро и то във въпросния мадридски ресторант.

Припомняме, че на 30 август, Сашо Кадиев чукна 39 години – възраст, на която много мъже са положили подписите си под брачното свидетелство. Ивелина е с 15 години по-млада, но пък за сметка на това е луда по него. В този ред на мисли едва ли би отказала брак, ако й предложи или пък й е предложил.

Актьорът и тв водещ така и не се реши да предложи брак на майката на дъщеря си – Таня Тончева. Той живя с нея години наред, но не реши на такава стъпка. Въпреки раздялата им Таня и Катето Евро успяха да запазят добрите отношения помежду си. дълго време Сашо Кадиев все повтаряше, че подписът не е най-важното нещо.
Изглежда обаче срещата му с Ивелина Чоева е променила представите му. Освен това той многократно подчертава, че тя е любовта на живота му.

Тя на свой ред също засвидетелства силни чувства, приемайки дъщеря му почти като свое дете и поддържайки добри отношения с бившата на Сашо Кадиев – Таня.
Дори Катето Евро, която дълго време отказваше да я приеме, в крайна сметка се предаде пред чара й и благослови връзката им.
Не е изключено освен с годеж, скоро Сашо Кадиев да зарадва майка си с новината за внуче номер две.
Източник: Уикенд